Nieuwe week, nieuwe webshop of the week! Dit keer een webshop in de categorie lifestyle en met winactie, dus lees snel verder! Bij Tuindoekstunter vind je op maat gemaakte tuindoeken met een afbeelding die jij zelf kunt uitkiezen. We vertellen je graag wat meer over deze leuke webshop!

Wij hadden nog niet eerder van zoiets als een doek voor in je tuin gehoord, maar toen we rond gingen kijken in de webshop van Tuindoekstunter kwamen we al gauw tot de ontdekking dat tuindoeken de perfecte oplossing zijn voor het verbergen van bijvoorbeeld een lelijke schutting of een muur. Het fleurt je tuin gelijk op en doordat je zelf de afbeelding kunt kiezen, kun je het tuindoek ook helemaal in de stijl van jouw tuin laten maken! Zo haal je heel makkelijk je favoriete vakantie bestemming naar je eigen tuin door je mooiste vakantie foto te uploaden.

Hoe wordt het tuindoek gemaakt?

De afbeelding wordt op hoge fotokwaliteit geprint op PVC vinyl. De inkt is bestand tegen UV-licht en kan bij elk type weer worden toegepast. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de foto op het doek door de weerelementen beschadigd wordt. Vervolgens kies je de afwerking van het tuindoek. Dit kan een los tuindoek zijn, een tuindoek met ringen, een tunnelzoom, op een houten frame of met een aluminium frame. Je kunt rekenen op jarenlang plezier van tuindoek!

Daarom shop je bij Tuindoekstunter:

  • Bestel in simpele stappen
  • Veilig online betalen
  • Snelle levering 2-5 werkdagen
  • Hoogste kwaliteit afdruk
  • Laagste prijs garantie
  •  2 jaar productgarantie
  • Al meer dan 25.000 tevreden klanten
  • Aangesloten bij Q-shops keurmerk

Tuindoekstunter is op 22 februari 2012 opgericht door reclamebureau Precipio V.O.F, naar aanleiding van diverse aanvragen van consumenten. Om op de markt in te kunnen spelen hebben zij Tuindoekstunter.nl opgericht en zijn ze in 2014 ook uitgeroepen tot jonge ondernemer van het jaar in de gemeente Zeist! Dus als je nog op zoek bent naar leuke aankleding voor je eigen tuin of die van familie of vrienden? Neem zeker een kijkje op Tuindoekstunter.nl!

Winactie!

En hoe leuk is dat? Wij mogen van Tuindoekstunter een tuindoek van 120×90 cm (ter waarde van € 51,-) weggeven! Meedoen? Op onze Facebook pagina vind je alle info!

Een aantal creatieve voorbeelden

Voorbeeld tuindoek Voorbeeld tuindoek Voorbeeld tuindoek Voorbeeld tuindoek Voorbeeld tuindoek Voorbeeld tuindoek

Klik hier voor meer voorbeelden van creatieve tuindoeken.