Als je een witte top of broek ziet hangen die helemaal bij je past wil je die natuurlijk zo snel mogelijk dragen.

Zeker als het zonnetje lekker schijnt.

Maar er is natuurlijk een probleem. Je kunt alles beter zien zitten bij een witte broek.

Gelukkig zijn er oplossingen voor waardoor je wel met een gerust hart een witte top of witte broek kunt dragen zonder je te hoeven schamen.

Waarom Zou Je Een Witte Top Of Broek Dragen?

Een witte broek of een witte top geeft een zomers gevoel. Zwarte en grijze kleding geeft meer een gevoel van herfst en winter.

Daarnaast denken veel vrouwen dat enkel zwart de juiste keuze is qua als je een maatje meer hebt. Maar dat is niet helemaal waar.

Zwart helpt wel een beetje om iets minder op te vallen maar een witte broek of top dat echt de lekker zit is kan net zo goed werken voor de vollere vrouw.

Witte Broeken

Een witte linnen broek is het meest doorschijnend. Linnen is heerlijk luchtig en ideaal om te dragen op een hete zomerdag maar dat zorgt er ook voor dat alles beter zichtbaar is…

Hieronder vind je de beste tips op een rij om te voorkomen dat je benen en je ondergoed goed zichtbaar is door je broek heen.

Draag De Juiste Ondergoed Onder De Witte Broek

Je kunt het beste grijze lingerie dragen onder een witte broek. Dit zorgt er voor dat je slip het minst zichtbaar is door je witte broek heen.

Maar ook andere kleuren en tinten werken goed onder een witte broek:

  • Rood;
  • Roze;
  • Bruin (bij donkere of getinte huidskleur).

De tint of kleur van je ondergoed moet passen bij je huidskleur.

Wat je vooral niet moet dragen is witte ondergoed onder een witte broek. Dit klinkt misschien gek. Maar het blijkt namelijk dat als je een witte slip draagt dit het beste te zien is door je witte broek heen.

Koop Je Witte Broek Of Top Niet Te Strak

Het is belangrijk om goed op je maat te letten als je een witte broek of top gaat kopen. Als je broek te strak zit is de kans veel groter dat je de lijntjes en de kleur van je ondergoed door je witte broek of heen kunt zien. Dit geldt ook voor je top. Koop je top niet te strak waardoor je niet de lijntjes kunt zien van je Bh.

Kies ook niet voor te strak ondergoed. Want dan zie je de lijntjes veel beter in je broek terug als je slip te strak om je billen zit.

Witte Jurk

Als je een witte jurk wilt dragen en wilt voorkomen dat je ondergoed er doorheen schijnt kun je het beste een onderjurk dragen. Zorg voor een onderjurk dat het meest in de buurt komt van je huidskleur.

Ook shapewear onderjurk kan goed werken onder een witte jurk. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Koop Een Witte Spijkerbroek

Een spijkerbroek is een dikkere stof. Als je zeker wilt zijn dat de kans op doorschijnen miniem is kun je kiezen voor een witte spijkerbroek.

Witte Tops Minder Door Laten Schijnen

Naast je witte broeken wil je natuurlijk ook voorkomen dat je witte blousjes en shirts doorschijnend zijn. Hieronder vind je enkele tips voor witte tops.

Draag De Juiste Kleur Bh

Net als bij een witte broek en de juiste kleur slip is het belangrijk om bij een witte top de juiste kleur Bh te dragen. De beste Bh zijn hebben kleuren die op je huidskleur lijken. Dit kan bruin zijn voor een donkere huid of roze voor een blanke huid.

Maar ook rood kan werken onder een witte top. Maar daar moet je wel even mee experimenteren.

Witte Blouse Dragen

Wil je niet dat je witte blouse te doorschijnend is? Dan kun je het beste een grijze t-shirt onder je witte blouse dragen.

Een zwarte t-shirt onder wit zorgt voor te veel contrast waardoor het wit van je blouse zijn kracht verliest.

Draag daarom een grijze t-shirt om wel stralend wit voor de dag te komen.