Heb jij het op deze maandag zwaar? Zo niet meer want wij hebben nog meer chocolade nieuws! Net schreven wij al over de opening van een nieuwe Tony’s Chocolonely winkel in Amsterdam, maar we hebben nog beter nieuws… Het merk heeft vandaag namelijk een nieuwe smaak gelanceerd en die is heerlijk tropisch!

Afgelopen weekend was het heerlijk weer en voelde het zelfs even tropisch aan. Voor ons gevoel dan he, want na die koude periode voelde het zonnetje echt heerlijk op onze huid! Blijkbaar heeft Tony’s dat goed aangevoeld; hun nieuwe smaak chocoladereep is namelijk geïnspireerd op de piña colada cocktail. De nieuwe smaak wordt verkocht onder de naam witte chocolade, kokos en ananas. Klinkt echt heerlijk zomers toch?!

Estafettereep

Tony’s noemt het een estafettereep. Een limited edition reep die vanaf vandaag dus maar een halfjaar in alle Albert Heijn en Tony’s winkels ligt. Over een halfjaar komt er dan weer een nieuwe estafettereep die deze reep vervangt. Welke smaak dat wordt, blijft tot die tijd geheim…