Word jij ook zo blij wanneer je ‘s ochtends de deur uitloopt en het zonnetje schijnt en de vogels vrolijk fluiten? Een goed begin van je dag is het zeker en meer dan welkom na al die regenachtige dagen die we hebben gehad. Het is ook een teken dat de lente eraan komt. Tijd om de lente in huis te halen. Met de volgende tips!

Zo haal je de lente in huis!

Maak je wardrobe klaar voor de lente

Vervang je dikke truien en hoge laarzen voor tops en jurkjes in frisse lente kleurtjes en printjes (geel en lila zijn helemaal hot op dit moment) en sneakers in happy colours als roze, babyblauw of metallic! Je lange mantel kan ook opgeborgen worden, want je kan de deur weer uit in je favoriet leren jack, yes! Oeh en vergeet vooral accessoires zoals je sunnies en lightweigt sjaaltjes niet.

Geef je interieur een lente boost

De donkere kleden en kussentjes op de bank kunnen vervangen worden door vrolijke lente hoezen en kleden in leuke printjes en kleuren. Vergeet je favoriete lente geur kaars niet van stal te halen en aan te steken in de avonden. In combinatie met een vers bosje bloemen van de markt ruikt je huis nog meer naar de lente. Door winkels als Action, Xenos en Intratuin heb je aan interieur decoratie geen gebrek! Je vindt er vaak de laatste on trend homeware spulletjes voor een heel fijn prijsje.

Niet alleen lente in huis, maar ook in de keuken!

Lente in huis

Begin je de stampotjes stiekem ook al een beetje beu te worden? Komt dat even goed uit want in de lente komen weer andere producten in de schappen van de supermarkt te liggen. Niet alleen lente in huis, ook lente in de keuken ;). Denk aan verschillende soorten groenten en fruit (de aardbeien zijn weer lekker zoet!). Zet een heerlijke salade met asperges op tafel en vervang warme dranken als thee voor water met schijfjes limoen of citroen. Nog maar heel eventjes wachten en je kunt heerlijk buiten op je balkon of achtertuin eten en drinken!