Zeker wij vrouwen kunnen nooit genoeg krijgen van chocolade, het liefst eten we het de hele dag door. Als je geluk hebt kan dat misschien wel werkelijkheid voor je worden. Bij Steenland chocolate Gouda zoeken ze namelijk een nieuwe kwaliteitsmanager. Dat betekent chocolade non-stop.

 

Functie

Als kwaliteitsmanager is het jouw taak om de contacten aan te houden met internationale klanten van het zoetekauw bedrijf. Ook hou jij je vooral bezig met de kwaliteit van de chocolade en de voedselveiligheid van het snoepgoed. Een voorwaarde is wel dat jij ontzettend van chocolade moet houden. Maar dat is geen probleem, toch? 😉

De chocoladefabriek fabriceert tussen de vijftig en zestig ton chocolade op een dag. Tijdens je werkuren mag jij zoveel chocolade proeven als je wil. De regel is wel dat je alles opeet. Jij proeft de nieuwst smaken wie verkocht kunnen worden.

Klinkt als een droombaan dachten wij. Daarnaast komt er ook nog een fijn salarisstrookje bij kijken. Als chocoladeproever verdien jij rondt de €50.000 euro per jaar! Dat wordt solliciteren.