Het is weer officieel herfst! Dit betekent dat de temperaturen dalen en dat het ‘s avonds eerder donker is. De herfst is ook hét moment dat veel singles er flink op uit gaan om te daten. Weet je nou niet goed wat je het beste kunt doen tijdens een date? Wij geven je een aantal leuke datetips voor de herfst.

1. Take one!

Tijdens de herfst wil je zoveel mogelijk binnen zitten. De bioscoop is de perfecte locatie om daarom met je date af te spreken. Ga voor een romantische film waar je stiekem elkaars hand kan vasthouden of kies voor een spannende thriller, waarbij je het liefst dicht tegen de ander aan wil kruipen.

2. Dinnertime

Wanneer het ‘s avonds donker wordt is het hartstikke gezellig om de deur uit te gaan en om samen lekker een hapje te eten. Natuurlijk mag het kaarslicht niet ontbreken. Kies voor een gezellige pizzeria, een steakhouse of een sushi restaurant: want de liefde van de man én vrouw gaat immers door de maag.

3. Glowgolf

Vergeet bowlen: glowgolf is dé datetrend van dit moment. Dit houdt in dat je een samen met je date blacklight midgetgolf speelt. Dit is één groot avontuur waar je het vast en zeker hartstikke naar je zin hebt tijdens dit leuke spel.

4. Escaperoom

Door heel Nederland zitten er heel veel leuke escaperooms die je kunt spelen. Daarbij zijn er diverse thema’s waar je uit kan kiezen. Van een ontspanning uit de gevangenis tot aan een bevrijding uit een laboratorium: er zijn een hoop escaperooms waar je uit kan kiezen. Welke lijkt jou leuk?

5. Boswandeling

Boswandeling

Tijdens de herfst is het bos op z’n mooiste. Bladeren veranderen van kleur en vallen van de boom. Hartstikke romantisch om hier met je date doorheen te lopen. Sluit de wandeling af in een restaurantje en drink samen met je date een warme kop chocolademelk met slagroom. Dat is nou écht typisch herfst!

6. Bedtime!

Is het nou erg regenachtig buiten, waardoor het een perfect excuus is om lekker thuis te blijven? Leer elkaar dan beter kennen tussen de dekens. Vergeet niet om eerst even een bezoekje te brengen aan een online sexshop, want doe het wel veilig..