Sieradentrends veranderen constant en je vraagt je misschien af welke sieraden je nu weer eens zou willen aanschaffen die ook nog eens in de mode zijn. Denk hierbij aan een paar stijlvolle oorbellen of een leuke ketting. Als je je in ieder geval afvraagt wat de oorbellen trend van 2021 is, dan zou ik gauw verder lezen!

Dit type oorbellen zijn nu helemaal in

Een grote trend nu onder de sieraden is het dragen van grote oorbellen. Dus als je niet zo goed weet wat voor soort oorbellen je wil hebben, dan is dit zeker een aanrader! Dit soort oorbellen worden ook wel statement oorbellen genoemd, je ziet ze erg veel tegenwoordig. De statement oorbellen zijn er in vele soorten en maten. Je kunt bijvoorbeeld oorbellen is een bepaalde vorm nemen of misschien een paar met toffe kleine hangers eraan. Dit soort oorbellen zullen in ieder geval zeker in de smaak vallen en je outfit helemaal compleet maken!

De statement oorbel

Je zult je misschien afvragen wat statement oorbellen precies voor oorbellen zijn. Je denk hierbij ook misschien gelijk aan hele grote hoops die misschien wel ver tot in je nek komen, maar dat is helemaal niet altijd het geval. Het klopt dat statement oorbellen opvallen, maar dat is niet per definitie alleen de grootte van de oorbel. Het is een combinatie van de lengte, maar ook de kleur of bijvoorbeeld het type hanger dat aan de oorbel hangt. 

De oorbellen hebben een wat opvallender design of zijn net wat groter. Het is zeker een aanrader om statement oorbellen te kopen als je weer eens een leuk feestje of een speciale gelegenheid hebt.

Zo combineer je deze oorbel

Zo combineer je deze oorbel

Je zou misschien denken dat statement oorbellen al zo opvallend zijn dat je deze oorbel het beste alleen kunt dragen, maar dat is zeker niet waar. Als je een tweede of derde oorgaatje hebt kun je hier een leuk knopje of ringetje (eventueel met hanger) in doen. Ook is het bijvoorbeeld gaaf om een oorbel met ketting er bij te combineren, je kunt dan bijvoorbeeld de oorbel in het tweede oorgaatje doen en het kettinkje door het derde oorgaatje halen. Ook staan statement oorbellen gaaf in combinatie met de oorpiercings die je hebt.

Waar kun je statement oorbellen kopen?

Je vraagt je misschien af waar je dit soort oorbellen kunt kopen. Nou dat kan bij My Unique Style, zij hebben een groot assortiment aan sieraden, zo ook statement/ grote oorbellen. Klik hier om een bezoekje te brengen aan de website.