Je outfit is niet compleet zonder leuke, bijpassende accessoires! Denk aan een horloge, een zonnebril in de zomermaanden en een telefoontasje. Voordeel van een telefoontasje is datdeze accessoire niet alleen plek biedt aan je smartphone, maar ook aan contant geld en een aantal passen. Neem je bankpas en bijvoorbeeld je ov-chipkaart met je mee in dit
telefoontasje.

Ga je voor een zalmroze exemplaar, of geef je de voorkeur aan een stoere, donkere kleur? Andere accessoires die je aan je outfit toe zou kunnen voegen zijn een mooie armband, een ketting en bijvoorbeeld een enkelbandje. Zeker in de zomer staat een enkelbandje erg leuk! Niet onbelangrijk; het enkelbandje trekt de aandacht van anderen direct naar je bruine benen.

Telefoontasje biedt bescherming aan je dure smartphone

Een telefoontasje staat niet alleen goed bij je outfit; het heeft ook een praktisch nut. Je neemt je telefoon makkelijker mee naar de club, naar het strand of bijvoorbeeld een huisfeest en hoeft deze niet meer bij je bh in te stoppen. Iets wat veel dames in de zomermaanden doen als ze bijvoorbeeld een avondje gaan stappen. Je wilt geen grote tas met je mee hoeven te dragen.

Bijkomend voordeel is dat een telefoontasje je smartphone helpt te beschermen. Een dagje strand kan een aanslag op het scherm van je toestel zijn! De kleine zanddeeltjes schuren over het scherm, met krasjes tot gevolg. De combinatie van een hoesje, een telefoontasje en een screenprotector helpt je deze schade te voorkomen. Zo houd je het toestel langer mooi en kun je deze blijven gebruiken voor de leukste foto’s op je socials.

Steeds meer dames kiezen voor een smartwatch

Steeds meer dames kiezen voor een smartwatch

Het aantal dames wat haar outfit combineert met een smartwatch groeit. Niet alleen zijn de smartwatches steeds hipper vormgegeven; ze vertellen je ook meer over je gezondheid. Houd er je menstruatiecyclus mee bij, bekijk hoe hoog je hartslag is, hoe goed je vannacht geslapen hebt, enzovoorts.

Onder meer Samsung, maar ook het onder sporters populaire Garmin biedt een aantal gave horloges voor dames. Ze hebben een zalmroze of gouden kleur, wat je met vrijwel iedere outfit kunt matchen. Ook de horloges van Fitbit zijn populair onder vrouwen. Maak jij al gebruik van een smartwatch om je gezondheid in de gaten te houden?

Tip: je kunt een zalmroze smartwatch goed combineren met bijvoorbeeld een aantal goudkleurige armbanden. De combinatie staat chique en casual tegelijk!