De bekende beauty influencer Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, en haar vriend Rick zijn na een relatie van zes jaar uit elkaar. Dit maakte de make-up artist gisteren zelf bekend. Lees hieronder meer over de reden van de break-up.

NikkieTutorials

Nikkie de Jager is al negen jaar succesvol in de beautywereld en heeft zelfs al verschillende bekende celebrities, zoals Kim Kardashian, mogen opmaken. Ook heeft ze inmiddels 10,2 miljoen volgers op Instagram. Op dit platform deelt ze normaal gesproken weinig van haar persoonlijke leven, maar omdat er al een tijdje geruchten waren dat zij weer single zou zijn, besloot ze om het nieuws toch te delen.

Bron: insta-story NikkieTutorials

Break-up

Nikkie heeft verder niks losgelaten over de reden van de break-up met haar vriend. Echter gaan er wel geruchten rond waarom de relatie zou zijn verbroken. Haar vriend Rick zou namelijk zijn vreemdgegaan met de Spaanse Nicole. Dit nieuws kwam eerder al in de media met foto’s, Whatsapp-gesprekken en notities uit haar telefoon. Uit al deze dingen bleek dat Rick en Nicole niet gewoon ‘vrienden’ waren. Wij vragen ons dan natuurlijk ook heel erg af of dit de reden van de break-up is…