Shoppen is what we like best. En dat doen we tegenwoordig net zo lief vanachter onze laptop. We kennen allemaal de grote webshops van grote ketens, maar hoe leuk is het om juist iets te scoren waar niet iedereen in loopt. En net als bij fysiek winkelen, is het online net zo ook leuk om fijne boetiekjes tegen het lijf te lopen. Wij zochten Nederlands leukste online musthave shops en presenteren je die vandaag in een fijn overzichtelijk lijstje. Mis je er nog een? Dan zien wij je tip graag tegemoet.


I'm not a shopaholic I'm helping the economy

1. Most Wanted

OUTFIT GOALS ❤️Shop op www.mostwantednl.nl

A post shared by MOSTWANTEDNL.NL (@mostwantednl) on

In deze webshop vind je de hipste en leukste kleding en accessoires van dit moment. Most Wanted heeft ook een winkel gevestigd in Amsterdam en Rotterdam.

Ga naar Most Wanted

2. Isabelli

Isabelli

Foto: Isabelli

Heel veel fijne jurkjes en de mooiste rock tees.

Ga naar Isabelli

3. Loavies

Loavies

Foto: Loavies

Deze webshop is bij de meeste shopaholics wel bekend, wordt steeds groter en breidt zich steeds verder uit. De collectie bestaat uit de laatste trends en alles heeft een fijn prijsje.

Ga naar Loavies

4. Love & Pieces

Sieraden & accessoires webshop Love & Pieces

Naast vanzelfsprekend veel sieraden, ook geweldige accessoires.

Ga naar Love & Pieces

5. RavedMusthaves

Een bomvolle webshop vol met mooie kleding, accessoires en sieraden. Allen voor een fijn prijsje. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Ga naar RavedMusthaves

6. Elise Store

Een super overzichtelijke webshop die barst van de hebbedingen. Heel veel schoenen, leuke jurkjes en nog veel en veel meer.

Ga naar Elise Store

7. Marcez

Musthave webshop Marcez

Foto: Marcez

Prachtige basics en unieke fashion essentials wisselen elkaar af bij Marcez. In de webshop van Marcez vind je mooie items van nieuwe designers en echte musthaves uit hun eigen collectie. Kortom zeker een bezoekje waard!

Ga naar Marcez

8. We Love Musthaves

Heel veel eyecatchers en echte hebbedingen, kortom veel echte musthaves.

Ga naar We love musthaves

9. I Want That Musthave

Update! Deze musthave webshop is helaas gestopt :-(! Ook uit deze webshop wilden we eigenlijk alles wel hebben. Heel veel printjes en opdrukken en ook ontzettend veel mooie accessoires.

10. 2Balou

De webshop van Eindhovens favoriete boetiekje 2Balou, offline een topper en ook online stellen ze absoluut niet teleur.

Ga naar 2Balou