Shoppen is what we like the best en het is soms al helemaal heerlijk om het gewoon vanaf je laptop te doen. Urenlang rondneuzen zonder dat er anderen in de rekken zitten te trekken en op elk moment van de dag. Wij hebben voor jou de 10 meest populaire kleding webshops op een rijtje gezet.

1. Zalando

Bij Zalando heb je een groot aanbod aan verschillende merken. Je kan de prijs zo hoog en laag mogelijk houden wat jij wil. Er zit voor ieder wat wils tussen. Een groot pluspunt bij Zalando is, dat de verzendkosten altijd gratis zijn!

Klik hier voor de site. 

2. Most Wanted

Deze webshop bestaat nog maar een aantal jaar maar is gegroeid binnen Nederland tot één van de populairste webshops. Most wanted heeft een groot assortiment aan de hipste kleding en accessoires van dit moment.

Klik hier voor de site. 

3. H&M

De leukste en (soms) budgetproof kleding halen we vaak bij H&M. Naast hun eigen ontworpen lijnen, verkopen ze vaak ook items in samenwerking met celeberties voor een spotprijsje. Tip: als clubmember bij H&M heb je altijd gratis verzending.

Klik hier voor de site. 

4. Zara

De Zara heeft een groot assortiment, ze verkopen de meest elegante en chique items maar daarnaast ook super stoere kleding. Voor iedere stijl zit hier wel wat tussen.

Klik hier voor de site. 

5. River Island

River Island houdt zich vooral bezig met goeie kwaliteit. op hun webshop vind je altijd de laatste items die hipper dan hip zijn.

Klik hier voor de site. 

6. Wehkamp

Net als Zalando, heeft Wehkamp een groot assortiment van verschillende merken. Beide webshops verkopen wel andere merken. Wehkamp is een webshop voor alle doelgroepen en dat maakt de site zo populair.

Klik hier voor de site. 

7. Topshop

In Nederland is er maar één Topshop en dat vinden wij best jammer. Maar daarom spenderen wij graag onze tijd op hun webshop. Bij Topshop vind je altijd de items wie helemaal hot zijn op dit moment.

Klik hier voor de site. 

8. Fashionchick

Fashionchick verkoopt items van veel verschillende merken. Het leuke bij deze webshop is, dat ze ook internationale merken verkopen. Zoals NA-KD en nog veel meer merken.

Klik hier voor de site. 

9. NA-KD

Deze internationale site heeft voor ieder wat wils. Zoek je iets opvallends of juist iets elegants? NA-KD heeft alles. De verzendkosten bij NA-KD zijn ook gratis.

Klik hier voor de site. 

10. Stradivarius

Stradivarius is een redelijk betaalbaar webshop als je opzoek bent naar een chique outfit.

Klik hier voor de site.