Update! Bekijk hier de schoenen trends 2017! Een nieuw (mode)seizoen staat op de stoep en daar horen natuurlijk nieuwe trends bij. Vandaag vertellen wij je alles over hét schoeisel dat je deze herfst en winter aan je voeten moet hebben.

1. Loafers met en zonder hak

Dankzij Gucci zien we de loafer werkelijk waar overal dit seizoen. Met en zonder hakken, in klassiek zwart leer of juist in een knallend metallic kleurtje, we willen ze allemaal!! Superblij zijn we met de comeback van dit razend populaire en comfortabele muiltje.

2. Over the knee laarzen

Vorig jaar al een dikke hit en ook dit jaar een blijvertje. Ga voor de juiste look in een mooi paar suède leren laarzen.

3. Fluwelen schoenen

Fluweel is zo’n materiaaltje dat altijd wel ergens in de mode opduikt in de koudere maanden. Dit seizoen dragen we het aan onze voeten.

4. Platte mules

Deze comfortabele schoen zagen we ook al veel voorbijkomen in de zomer en is razend populair geworden door de Gucci loafer variant met bont. Dit open schoentje draag je in de herfst gewoon door, door er een leuk (panty)sokje in te dragen.

5. Stoere ballerina’s

Deze stoere ballerina’s hebben we al veel gezien bij populaire modebloggers en zijn nu ook bij de bekende modeketens steeds meer te vinden.

6. Metallic schoenen

Een beetje glitter en schitter in de donkere wintermaanden, wij houden ervan en zijn nu al groot fan. De metallic schoen mag van laars tot pump en loafer tot ballerina, dus je kan dit seizoen helemaal los op deze trend.