Je staat op het punt om te vertrekken naar kantoor, maar ziet dan dat het hard aan het regenen is. Dat is natuurlijk flink balen! Gelukkig zijn er een aantal manieren om droog en tegelijkertijd stijlvol aan te komen op kantoor. Je leest onze beste tips hieronder.

Draag een stijlvolle regenjas

Een standaard regenjas is niet zo modieus en bovendien niet comfortabel. Het materiaal voelt snel plakkerig en zweterig aan. Dat sluit natuurlijk niet goed aan op jouw stijlvolle kantooroutfit. Schaf daarom een regenjas aan met een mooi design en een aangename voering. Tegenwoordig zijn er super veel regenjassen verkrijgbaar die stylish verantwoord zijn! Onze tip is om een extra lang model te kiezen. Een jas die minimaal tot de knie valt, maar het liefst tot de enkel. Dan hoef je geen oncharmante regenbroek te dragen.

Neem een waterdichte laptoptas mee

Neem een waterdichte laptoptas mee

Het is hoe dan ook verstandig om te investeren in een goede laptoptas dames. Op deze manier bescherm je jouw laptop en belangrijke documenten. Check bij de aanschaf tegelijkertijd of de tas waterdicht is. Dit is super handig voor de regenachtige dagen! Een waterdichte laptoptas is praktisch, maar kan daarnaast ook een trendy design hebben waardoor je het met plezier meeneemt naar kantoor.

Draag waterproof make-up

We raden je aan om waterproof make-up te dragen op een regenachtige dag. In ieder geval waterproof mascara om uitgelopen panda-ogen te voorkomen. Mocht je er comfortabel mee zijn, kun je ook de make-up meenemen naar kantoor om je op het toilet nog even netjes op te maken.

Pas je paraplu aan op de outfit

Pas je paraplu aan op de outfit

Heb je geen stijlvolle regenjas of wil je jouw make-up goed beschermen? Dan is een paraplu onmisbaar. Een standaard paraplu is prima, maar het is natuurlijk nog leuker om de kleur aan te passen op je outfit. Zo loop je super modieus over straat! Pas de kleur van de paraplu bijvoorbeeld aan op je blouse of op de laptoptas.

Neem droge kleding mee naar kantoor

Heb je geen regenjas én kun je de paraplu niet vinden? Dat zit er nog maar één ding op: neem droge kleding mee in je waterdichte werktas zodat je op kantoor een nieuwe outfit aan kunt trekken. Draag het liefst sportkleding als je door de regen moet lopen of fietsen, aangezien dit materiaal lekker snel droogt. In een bijpassende sportset zie je er ook nog eens modieus uit!

Wat trek jij uit de kast als je de regen moet trotseren op een kantoordag?