Sommige kledingstukken zijn tijdloos en verdienen het eeuwige leven in jouw kast. Daarom hebben wij hieronder er een aantal van opgesomd.

1. De trenchcoat

Een trenchcoat is een van de “key items” in jouw garderobe. Combineer dit item met een kokerrokje en geef jouw look het label “business chique”.

2. De zwarte broek

Een zwarte broek hoort standaard in jouw kast thuis, maar heb je weleens overwogen om een cropped model toe te voegen aan jouw vaste items? Net als onze geliefde trenchcoat is ook de zwarte enkelbroek “business chique” en wat hebben we stiekem een voorliefde voor deze look.

3. De witte blouse

Natuurlijk weten we allemaal dat een witte blouse onze aandacht verdient, maar dat betekent niet dat we haar ongenoemd kunnen laten. De witte blouse is misschien wel ‘the key’ onder de tijdloze items. Of deze nu van je vriendje of je vader is gepikt of een getailleerd model, de witte blouse blijft tijdloos.

Bron: http://fashionandstylev.blogspot.nl/2015/01/workwear.html

4. De blazer

Perfect bij een witte blouse past de blazer. De blazer is fijn als jasje voor de frisse lente- en zomeravonden en perfect voor binnen om je outfit net dat beetje extra te geven in het najaar.

5. De kokerrok

Zelfs als je drie kledingkasten gevuld hebt, weet je soms nog niet wat je aan moet doen. Iedere vrouw kent deze struggle. Op deze momenten is de kokerrok de redder in nood. Deze rok kan je eindeloos combineren met truien, blouses en simpele shirtjes, zonder dat je look saai wordt.

6. Het spijkerjasje

Favoriet blijft het spijkerjasje. Het denim jacket geeft jou de ideale ‘I woke up like this’-look, maar laat ook zien dat jij een echte fashionista bent.

7. De turtleneck

Als je wil gaan voor ‘classy’, dan is er geen beter item in jouw kast die dat zegt, dan de turtleneck. Het is stijlvol, netjes en bovendien tijdloos. Daarnaast benadrukt een turtleneck jouw goede punten als geen ander.

8. Streepjes

Streepjes zijn geliefd. Of ze nu horizontaal of verticaal lopen, dik of dun zijn, zwart met wit of wit met zwart. Het streepje mag in allerlei soort en maten in jouw kast terugkomen. Hoe meer, hoe beter.

9. De “little black dress”

“And last, but not least” is natuurlijk de lbd, ofwel “little black dress”. Ieder meisje heeft wel een zwart jurkje in de kast hangen en terecht, want de lbd is het meest tijdloos van allemaal.