Een zonnebril is een zeer geliefd accessoire, voornamelijk in de lente- en zomermaanden. Je kunt hier dan ook eigenlijk niet meer zonder als de zonnige dagen aanbreken. Vind je het leuk om de laatste trends te volgen? Ook op het gebied van zonnebrillen veranderen de trends wel eens, waardoor het geen kwaad kan om hiervan op de hoogte te zijn. Als je hier benieuwd naar bent, dan zit je hier helemaal goed. Benieuwd naar welke zonnebrillen op dit moment trendy zijn? Wij helpen je op weg en zetten het hieronder voor je op een rij.

De cat-eye zonnebril

Een trend op het gebied van dames zonnebrillen die we haast ieder jaar weer tegenkomen: de cat-eye zonnebril. Ook dit jaar is het weer een blijvertje en beloven we deze trend veel te zien. Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe zonnebril, dan kun je deze trend zeker in gedachten houden. Aangezien deze bril al jaren populair is, blijft dat naar verwachting ook nog wel even zo. Je kiest in dit geval dus voor een vrij tijdloze zonnebril. Ze zijn er in talloze soorten, stijlen en kleuren, dus keuze heb je in ieder geval genoeg.

Rechthoekige zonnebril

Wat ook behoort tot de trendy zonnebrillen voor dames van dit moment, is de rechthoekige zonnebril. Dit is een vrij nieuwe trend, maar dat neemt niet weg dat we deze veel gaan zien. De rechthoekige zonnebril zorgt voor een stoere uitstraling en is te matchen met diverse outfits. Het is een echte jaren’ 90 bril die we deze zomermaanden veel verwachten te zien.

Doorzichtige gekleurde glazen

Wat op het moment ook een hippe zonnebril is voor dames, is de zonnebril met doorzichtige, gekleurde glazen. Het is een opvallende look, maar wel helemaal on trend. Gele, roze of blauwe glazen: het is allemaal mogelijk. Vooral de zonnebril met geel gekleurde glazen belooft een echte topper te worden. Durf jij deze opvallende look ook aan als het zonnig is buiten?

Oversized zonnebril

Als je op zoek bent naar een hippe dames zonnebril, dan kun je momenteel ook gaan voor een oversized bril. Deze oversized zonnebrillen zijn namelijk enorm trendy. Dat is overigens wel te begrijpen, aangezien oversized in het algemeen ook heel populair is de laatste tijd. We zien tenslotte ook veel oversized kleding tegenwoordig. Als jij niet bang bent om op te vallen, is een oversized zonnebril er eentje die je absoluut kunt overwegen. Ook deze brillen zijn er in veel varianten, waardoor je echt kunt kiezen voor een bril die goed bij jouw wensen past.

De pilotenbril

Iets wat eigenlijk ieder jaar wel weer behoort tot de trendy zonnebrillen, is de pilotenbril. Deze zonnebril is vrij tijdloos, aangezien het al jarenlang ontzettend geliefd is. Dat is dit jaar dan ook niet anders, waardoor we verwachten de pilotenbril weer veel in het straatbeeld te zien. Het is een van de zonnebrillentrends waar je eigenlijk altijd goed mee zit. Er zijn talloze verschillende soorten pilotenbrillen, waardoor je hier alle kanten mee op kunt. Als je wilt gaan voor een zonnebril die over een aantal jaar nog steeds populair is, dan is de pilotenbril een echte aanrader. Deze bril zal tenslotte niet zomaar uit de mode zijn.

Ronde brillen

Een zonnebril trend die we ook al jarenlang zien: de ronde brillen. Ook dit jaar hoeven we deze nog niet uit het lijstje te halen, want ronde brillen zijn nog steeds helemaal hot. Het zijn echte klassiekers en je kunt ze goed stylen met allerlei soorten outfits. Of je nu een spijkerbroek draagt voor een stoere look of juist een rok aanhebt: een ronde zonnebril past erbij. 

Spiegelglazen

Een van de zonnebrillentrends van 2022 is ook de zonnebril met spiegelglazen. Hoewel we deze in de afgelopen jaren heus wel voorbij hebben zien komen, belooft het nu een echte trend te worden. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Een zonnebril met spiegelglazen geeft jouw uitstraling meteen een stoere touch en is goed te combineren met diverse outfits. Of je nu kiest voor spiegelglazen in een neutraal kleurtje of uitpakt met een felle kleur: je hebt mogelijkheden genoeg.

Welke zonnebrillen zijn in de mode? Deze trendy zonnebrillen voor dames hierboven kunnen je alvast een goed eind op weg helpen. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een gloednieuwe zonnebril, dan kun je deze bovenstaande trends op het gebied van zonnebrillen absoluut in gedachten houden. Door voor een van deze brillen te kiezen ben je ervan verzekerd dat jij er als het mooi weer is helemaal trendy bijloopt.