De zomer komt eraan en hopelijk krijgen we te maken met hele warme mooie zomerdagen. Als het lekker zonnig is buiten, heb je natuurlijk een zonnebril nodig. Een zonnebril is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens enorm functioneel. Je kunt dan eigenlijk echt niet zonder zonnebril in de zomermaanden. Kan jij wel een nieuwe zonnebril gebruiken? Dan ben je hier helemaal op de juiste plaats. In dit artikel zetten wij namelijk de zonnebrillen trends van aankomende zomer voor je op een rij. Hiermee volg jij de laatste trends en loop je er dus enorm stijlvol bij!

Cat-eye zonnebril

Deze zonnebrillen trend zagen we in 2020 al veel voorbijkomen, maar ook in 2021 is het weer een blijvertje: de cat-eye zonnebril. Deze zonnebrillen trend heeft invloeden van de jaren ’60 en is verkrijgbaar in verschillende soorten. Of je nu kiest voor een cat-eye zonnebril met smalle montuur, brede montuur, in een fel kleurtje of met een printje: met deze zonnebril loop je er deze zomer in ieder geval stijlvol bij. De zonnebril zelf is al vrij opvallend en jij kunt dus bepalen of je deze nog meer opvallend maakt. 

Groot, groter, grootst

Een echte zonnebrillen trend van de zomer van 2021 is de XXL zonnebril. En je raadt het al, dit is een zonnebril met enorme glazen. Als je kiest voor een XXL zonnebril deze zomer, moet je er rekening mee houden dat je halve gezicht verdwijnt. Het is dan ook een zonnebril dat niet geschikt is voor ieder gezicht. Kijk goed of het bij jou staat. Vind je deze trend tof? Dan is het een aanrader om voor een neutrale kleur te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wit, zwart of bruin. Deze zonnebril op zich is al opvallend, dus als je deze dan ook nog in een felle kleur koopt wordt het misschien net iets té extreem. Echter is het natuurlijk wel altijd belangrijk dat je voor iets kiest dat je zelf mooi vindt. 

Pilotenbril

Deze zonnebril is al een flink aantal jaren een enorme trend: de pilotenbril. Voorlopig blijft dat ook nog wel even zo, want ook dit jaar is de pilotenbril weer een echte hit. De pilotenbril is in enorm veel verschillende varianten te verkrijgen, dus dit is een groot voordeel. Je hebt hier dus heel veel keuze in. Van een pilotenbril met gekleurde glazen tot een pilotenbril met een andere neusbrug: alles kom je deze zomer tegen. Voor welke pilotenbril je ook kiest, je weet in ieder geval zeker dat je hier voorlopig nog helemaal on trend mee loopt. Het is dus zeker de moeite waard om een pilotenbril te kopen. 

Transparant

Een populaire zonnebrillen trend van deze zomer is de zonnebril met een transparante montuur. Dit zagen we in de afgelopen jaren al steeds vaker voorbijkomen, maar dit jaar is het niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een groot voordeel aan deze zonnebrillen trend is dat deze te verkrijgen is in allerlei verschillende varianten. Zo zijn er bijvoorbeeld allemaal leuke transparante kleurtjes waar je uit kunt kiezen. Dit geeft toch even een extra touch. Met deze zonnebril zit je in ieder geval goed in de zomermaanden.

Vierkante glazen

Je kunt deze zomer ook kiezen voor een zonnebril met vierkante glazen. Dit is namelijk helemaal on trend deze zomer. Dat is dan ook niet zo zonder reden, want zonnebrillen met vierkante glazen zijn enorm stijlvol. Nog een groot voordeel aan deze soort zonnebrillen is dat deze te verkrijgen zijn in veel verschillende kleuren, waardoor de keuze oneindig is. Vooral neutrale kleuren zijn deze zomer populair. Denk aan kleuren als bijvoorbeeld zwart, wit of bruin. 

Ronde glazen

Naast vierkante glazen, worden ook zonnebrillen met ronde glazen steeds populairder. Waar dit in de eerste instantie nog door weinig mensen gedragen werd, zien we dit snel veranderen. Een zonnebril met ronde glazen is tegenwoordig bijna wel een musthave als je dol bent op het dragen van een zonnebril. Ook hierbij geldt dat deze zonnebrillen te verkrijgen zijn in veel verschillende soorten, waardoor je genoeg keuze hebt. Je kunt deze zonnebrillen trend zo opvallend maken als je zelf wilt.

Geometrisch

Deze trend belooft ook gigantisch populair te worden deze zomer: de zonnebrillen met geometrische vormen. Waar je aan kunt denken als we het hebben over geometrische vormen? Denk bijvoorbeeld aan vierkanten, zeshoeken en bijvoorbeeld driehoeken. We gaan deze komende tijd dus veel zonnebrillen tegenkomen in verschillende soorten vormen. Deze zonnebrillen trend is opvallend, maar wel enorm stijlvol. Het is dus helemaal niet gek als je zo’n soort zonnebril koopt voor de warme zomerdagen!

Kortom, er zijn weer een hoop zonnebrillen in de mode. Als jij dus nog op zoek bent naar een toffe zonnebril, dan zit je met bovenstaande trends in ieder geval goed. Er is vast een zonnebrillen trend die goed bij jou past. Een groot voordeel aan zonnebrillen is dat je veel keuze hebt in bijvoorbeeld vormen en kleuren. Zo kun je goed kijken welke zonnebril het beste bij jou en jouw gezicht past