Na weken op een hectische wolk geleefd te hebben door de komst van de kleine, pakken jullie het leven als gezin langzamerhand steeds meer op. En dat begint te wennen; het leven gaat door en de kleine speelt daarin uiteraard een belangrijke rol. Op den duur begint een vakantie zelfs te kriebelen, en hoewel het idee misschien wennen is, zijn de fantasieën van een strandvakantie met jullie drietjes groter dan de spanning! Dus… de boulevard; daar gaan jullie! De eerste vakantie met jullie pasgeborene; leuk!

Een vakantie met baby vraagt om iets meer aandacht dan normaal gesproken, maar dat is natuurlijk niet gek. Gelukkig zijn er ook leuke dingen waar je je mee bezig kan houden, zoals wat je meeneemt voor de baby zijn of haar eerste stranddag bijvoorbeeld! Wat is handig, en wat juist helemaal niet? Lees snel met ons mee!

Zonnehoedje of petje!

Om de kleine er én hip bij te laten lopen (oke, liggen dan…) én te beschermen tegen de zon, komt een trendy hoedje of petje natuurlijk als geen ander van pas! Tegenwoordig zie je de meest leuke modellen de revue passeren; een hoedje met leuke bloemetjes, een lichtroze of juist -geel petje, of een feloranje variant!

Zwemkleding

Zwemkleding

Natuurlijk wil je jouw poppetje het liefst zo leuk mogelijk aan kleden, en tegenwoordig is dat in de zwemkleding voor de kleinsten ook helemaal mogelijk. Verschillende merken bieden de meest schattige, leuke en comfortabele zwemkleding stukken aan, zoals bijvoorbeeld Dirkje kinderkleding! Zo hijs je jouw lieve meisje in een badpakje met bloemetjes en franjes, terwijl je voor jouw lieve jongen juist een stoer zwembroekje kan uitkiezen; klinkt toch adorable?!

Mode musthave voor jezelf!

Natuurlijk wordt er bij de modemusthaves niet alleen aan de kleine gedacht; je kan jezelf ook lekker verwennen door het een en ander aan te schaffen. Hoe? Nou, heb je er wel eens over nagedacht dat de strandganger uithangen met jouw kleine, een hoop spullen sjouwen betekent? En wat is er dan beter om mee te nemen dan een heerlijke ruime strandtas? Exact! Dus scoor die ene tas die je al een tijdje in de smiezen hebt, of ga lekker op onderzoek uit om er één te vinden!

Daarnaast is het natuurlijk ook handig om een extra groot strandlaken mee te nemen; tegenwoordig vind je ontzettend hippe en leuke modellen welke jouw stranddag nog een stukje leuker en stijlvoller maken! Go get ‘em!