Ga jij binnenkort met je vriendinnen een weekendje weg? Lekker shoppen in de grote stad of juist in een hutje op de hei om even te relaxen met elkaar? Dit is natuurlijk een supergoed idee, want het versterkt je band en je bent er even lekker uit. Er zijn een aantal activiteiten die we zeer aanraden (uit persoonlijke ervaring!) en geven je graag wat ideeën ter inspiratie.

Doe een gave workshop

Een leuke workshop is natuurlijk altijd een goed idee, want je hebt een reden om de deur uit te gaan en het is waarschijnlijk ontzettend leuk om te doen. Ga bijvoorbeeld samen je eigen parfum creëren of leer om bonbons te maken.

Plan iets spannends

Het is altijd leuk om iets spannends te gaan doen met vriendinnen. Zo kun je een bijzondere activiteit gaan doen wat jullie allebei erg spannend vinden, zoals bungeejumpen of indoor skydiven. Als je dit iets te heftig vindt kun je het natuurlijk ook iets subtieler opzoeken, zoals het laten zetten van een piercing. Zo heb je direct een leuk aandenken aan jullie weekend!

Bezoek een rooftop bar

Bezoek een rooftop bar

Samen drankjes doen met vriendinnen is misschien wel het leukste wat je kunt doen. Bestel een extravagante cocktail of een iets te dure fles bubbels en proost op de vriendschap. De kans is groot dat jullie nooit echt de tijd nemen om bewust de vriendschap te vieren, dus doe dat vooral. En wat is leuker dan dit te doen vanaf een goede locatie met een mooi uitzicht?!

Ga naar een interactief museum

Als je nog een leuke activiteit zoekt voor overdag, dan kun je naar een interactief museum gaan. Musea zijn niet voor iedereen weggelegd, maar als er nog wat lol te beleven is dan is iedereen er waarschijnlijk wel voor in. Zo weet je zeker dat iedereen het naar haar zin heeft.

Probeer nieuwe restaurants uit

Lekker uit eten hoort bij een vriendinnenweekend, dus probeer vooral wat nieuwe restaurants uit. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het diner, want als je in de stad bent zijn er ook genoeg tentjes waar je heerlijk kunt ontbijten of lunchen. Als jullie het de avond ervoor laat gemaakt hebt, volstaat een gezellige brunch natuurlijk ook. En wat dacht je van een high tea aan het einde van de middag?