Draag je altijd nagellak en vind je het leuk om daar lekker mee af te wisselen? Als je graag nieuwe dingen probeert, dan is het voor nagellakliefhebbers goed om de nagellaktrends in de gaten te houden. Er komen regelmatig nieuwe trends uit, die leuk zijn om dan weer uit te proberen. Ben je benieuwd naar de grootste nagellaktrends van 2023? Wij zetten er een aantal voor je op een rij, dus lees gauw verder als je daar meer over wilt weten.

Milky white

Een van de nagellak trends van 2023 die je in gedachten kunt houden, is milky white. Zoals de naam al aangeeft, gaat dat om nagellak in een melkachtige kleur. Het is een kleur die te matchen is met allerlei outfits en dan ook geschikt is voor allerlei gelegenheden. Indien je je nagels nog een extra touch wilt geven, kun je het afmaken door nog wat glitters toe te voegen. Zo geef je je nagels nog net dat beetje extra. 

Aardetinten

Als je een nieuwe trend op het gebied van nagellak wilt uitproberen, dan is deze trend ook zeker eentje om te overwegen. Aardetinten op je nagels zijn dit jaar namelijk helemaal hip. Als je gek bent op natuurlijke nagels, dan is dit een trend die je waarschijnlijk wel gaat uitproberen. Denk bij aardetinten bijvoorbeeld aan kleurtjes bruin, beige, taupe, zachtgroen, geel en terracotta. Met zo’n tint op je nagels, loop je helemaal in stijl de deur uit. De kleur op je nagels past bovendien bij iedere gelegenheid, omdat het niet te opvallend en extreem is.

Donkere kleuren

Welke kleur nagellak is in de mode? Als je jezelf die vraag stelt, dan is de volgende trend misschien wel interessant voor je. Donkere nagellak is namelijk in 2023 ontzettend populair. Met donkere nagellak val je lekker op, omdat het anders is dan anders. Denk bij donkere nagellakkleuren aan bijvoorbeeld donkerrood, donkerpaars, donkergroen of donkerpaars. Niet alleen in de winter gaan we deze trend veel zien, ook in de andere seizoenen loop je er hiermee trendy bij.

Kobaltblauw

Deze kleur is niet alleen een trend in de modewereld, maar ook in de beautywereld is het een kleur die niet meer weg te denken is. Een lekker opvallend kleurtje die in 2023 helemaal in de mode is. Kobaltblauw staat prachtig in de zomermaanden, maar ook in het najaar is het een kleur die prima kan!

Over the top

Houd je van opvallen met je nagels? Dan is dit een trend die je vast goed uit komt. Het mag in 2023 namelijk allemaal lekker over the top. Als je niet van alleen maar neutrale kleurtjes houdt, kun je hiermee flink uitpakken. Denk aan bijvoorbeeld het gebruiken van opvallende kleurtjes, nail art of glitters. Het kan haast niet opvallend en gek genoeg, dus denk vooral eens out of the box. Met deze trend kun je lekker experimenteren om nieuwe looks op je nagels te creëren. Niets is te gek!

Zilver

In 2022 was deze trend al enorm in opkomst en in 2023 verwachten we deze dan ook nog veel te zien. Zilver is één van de trendkleuren van dit jaar. Niet alleen ideaal voor een feestelijke gelegenheid, maar ook voor andere gelegenheden. Het is in ieder geval een perfecte kleur voor als je durft op te vallen met je nagels.

Gifgroen

Als je op zoek bent naar een trendy kleur nagellak, dan is ook gifgroen het overwegen waard. Hoewel de naam niet bepaald aantrekkelijk klinkt, is het wel een kleur die we in 2023 veel verwachten te zien. Je valt met dat kleurtje lekker op. Vind je het leuk om opvallende kleurtjes op je nagels te dragen, dan is deze trend zeker het proberen waard.

Chocoladebruin

Een kleur die ook enorm populair is in 2023, is chocoladebruin. Die kleur is niet alleen trendy, maar ook geschikt voor alle gelegenheden. Met deze leuke kleur zit je haast altijd goed, wat je plannen ook zijn. Of je nu een belangrijke afspraak hebt of naar kantoor gaat: met chocoladebruin op je nagels zien je handen er altijd netjes verzorgd uit.

Nu je weet welke trends er op het gebied van nagellak zijn, kun je bepalen waar je mee wilt experimenteren. Als je een echte liefhebber bent en nooit zonder gelakte nagels de deur uitloopt, is het goed om de trends in de gaten te houden. Er verschijnen regelmatig nieuwe trends op het gebied van nagels, dus houd die nauwlettend in de gaten als je je nagels altijd on trend wilt hebben.