Verwacht je binnenkort een kleintje? Dan ben je misschien al wel druk op zoek naar spulletjes die jouw baby nodig zal hebben. Bij het krijgen van zo’n klein wondertje komt namelijk best wat voorbereiding kijken. En babyartikelen uitzoeken is één van de leukste bezigheden tijdens jouw zwangerschap. Het geeft je al veel voorpret als je los kunt gaan op stoere of schattige spullen geheel in jouw smaak. En er is heel veel te kiezen…

Babyartikelen voor het slapen

Baby’s hebben veel slaap nodig, dus het is belangrijk dat je babyartikelen in huis haalt die jouw kindje helpen om te rusten. Je hebt in ieder geval een bedje of wiegje nodig met een matras, deken en voetenzak. Het is belangrijk dat deze artikelen veilig zijn, zodat je met een gerust hart je kindje kunt laten slapen. Andere handige babyartikelen voor nieuwe ouders zijn spullen om het slapen gaan nog aangenamer te maken, zoals een muziekmobiel, fopspeen en nachtlampje.

Babyartikelen voor de verzorging

Voor de verzorging van je baby heb je verschillende spullen nodig. Badspullen zijn onder andere een babybadje, waskussenhoes en badcape. Verder kun je een wasmand nemen om de was makkelijk te organiseren. Tijdens het verschonen heb je in ieder geval luiers, billendoekjes, een aankleedkussen, luiertas en luieremmer nodig. Daarnaast kun je nog een potje met toilettrainer aanschaffen wanneer het tijd is voor je kindje om zindelijk te worden.

Babyartikelen voor onderweg

Het is geweldig om samen met je baby op pad te kunnen gaan. Om helemaal goed voorbereid te zijn heb je een goede buggy nodig die veilig en handig in gebruik is. Extra accessoires zoals een regenhoes, parasol, muggenscherm en voetenzak geven meer comfort. Voor jezelf kan het handig zijn om een goede draagtas mee te nemen om alle spullen bij de hand te hebben die je kindje nodig kan hebben. Ben je een deel van de reis onderweg met de auto? Dan is een veilig autostoeltje onmisbaar.

Toebehoren voor eten en drinken

Toebehoren voor eten en drinken

Om te kunnen groeien moet je kleintje goed kunnen eten. Je wil daar natuurlijk wel de juiste spullen voor in huis hebben. In het begin kan je zeker niet zonder babyflesjes, slabbetjes en spuugdoekjes. Is je kindje alweer wat ouder? Dan heb je drinkbekers en geschikt servies en bestek nodig. Daarnaast kunnen doosjes en bakjes voor het bewaren van melk, eten en drinken ook erg goed van pas komen, echt allemaal handige babyartikelen voor nieuwe ouders.

Overige handige babyartikelen voor nieuwe ouders

Verder is het belangrijk dat je baby voldoende speelgoed heeft om zich te kunnen vermaken en ontwikkelen. Speeltjes, een speelkleed, een wipstoeltje en knuffels zijn daar heel geschikt voor. Daarnaast zal je kindje ook kleertjes nodig hebben. Haal daarom voldoende rompertjes, broekjes, truitjes en sokjes in huis om je kindje te kunnen aankleden.

Babyartikelen online aanschaffen

Je hebt dus heel wat spullen nodig wanneer je een kleintje verwacht. Natuurlijk kun je op zoek gaan naar deze babyartikelen bij verschillende winkels, maar je kunt ook online een kijkje nemen. Alle handige babyartikelen voor nieuwe ouders die je nodig hebt, kun je ook online aanschaffen. Een heerlijk klusje om samen met je partner te doen.