Laten we eerlijk zijn: we eten allemaal nét iets te veel tijdens de feestdagen. En daar is helemaal niets mis mee! Maar in januari is dan toch echt het moment aangebroken om iets te doen aan die extra kilootjes. Het is echter niet voor iedereen mogelijk om regelmatig de sportschool te bezoeken.

thuis sporten 2

Als trouwe klant van KPN helpen we jou daar graag een handje bij! Daarom ontvang jij de hele maand januari Fit at Home cadeau, waarmee jij en je gezin een maand lang onbeperkt kunnen sporten wanneer het jullie uitkomt. Je hoeft hiervoor het huis niet uit: dit kan namelijk lekker in je eigen huis voor de TV! Maar ook als je niet thuis bent is er geen probleem: je kunt de Fit At Home app van KPN namelijk ook gebruiken via je tablet of laptop. Hierdoor wordt het dus vanaf elke locatie mogelijk om te sporten! Zolang je internettoegang hebt kan je ervoor kiezen om een workout te volgen.

Nu heb je echt geen excuus meer! En aanmelden is ook nog eens heel makkelijk. Klik op de menuknop van je afstandsbediening en kies vervolgens voor ‘Apps op TV’, klik op ‘Lifestyle’ en selecteer Fit at Home. Zodra je een workout video wilt openen verschijnt een betalingspagina. Vul daarin de code KPNFIT2019 in. Zo verzilver je automatisch de gratis maand. Je kunt zo dus een maand lang gebruik maken van alle workout video’s in de Fit At Home app. Na deze maand zal jij je hoogstwaarschijnlijk al een stuk fitter voelen. Het is natuurlijk wel zo verstandig om ook hierna nog intensief te blijven sporten. Als je in deze maand al veel kunt bereiken, dan zal je in een langere periode natuurlijk al helemaal erg goede resultaten behalen!

Sporten waar je maar wilt!

Met Fit at Home kan je overal en wanneer je maar wilt sporten. De app heeft meer dan 900 oefeningen! De workout video’s zijn thuis eenvoudig na te bootsen! Het enige dat je hiervoor nodig hebt is de app en een ruimte van zo een 2mx2m. De oefeningen zijn erg leuk en er is voldoende variatie. Je zult dus niet snel genoeg krijgen van de app! We kunnen het je ook aanraden om de oefeningen af te wisselen, zo weet je zeker dat alle spiergroepen aan bod komen! Wil jij graag weer fit worden? Dan kan je het beste 3 keer per week gebruik maken van de app. Wanneer je dit een tijdje doet zal je al snel vooruitgang zien. Fit worden kost veel minder tijd dan je zou denken! Dankzij de app hoef je bovendien ook de deur niet meer uit te gaan.

De ideale kans

Wilde jij de Fit at Home app altijd al uitproberen? Dan kan je deze maand goed gebruiken om kennis te maken met de app. Zo kan jij bepalen of deze app iets voor jou is. Als jij geen zin of tijd hebt om de sportschool te bezoeken, dan is de Fit at Home app ideaal. Dankzij de 900 verschillende workouts kan jij elke dag van deze maand andere workouts uitproberen. Ook als je besluit om hierna verder te gaan met het gebruiken van de app, zal je nog veel nieuwe workouts tegenkomen. Je zult niet uitgekeken raken op de Fit at Home app! Er is geen leukere manier te bedenken om fitter te worden.

Wij verwachten dat veel mensen dankbaar gebruik zullen maken van de Fit At Home app. Er zijn namelijk veel mensen die met zichzelf hebben afgesproken om meer te gaan sporten. Is jouw goede voornemen ook om meer te bewegen? Begin het jaar goed en sport de hele maand januari gratis met Fit at Home!