Een gezond bestaan is natuurlijk erg belangrijk en een gezond en fit lichaam helpt hier zeker aan mee. Laten er nu ook tientallen handige apps zijn die je ervoor zorgen dat jij in no-time lekker in je vel zit. Of je nu graag gaat hardlopen of liever iedere ochtend wat speciale oefeningen doet; er is van alles mogelijk. Met sim only met 4G heb je ook alle mogelijkheid om deze toffe apps te installeren. Dus wat houdt je nog tegen?

Fit apps

1. Runkeeper

Deze toffe app is zowel geschikt voor mobiele abonnementen als voor een Telfort Sim Only abonnement – hij verbruikt namelijk helemaal niet zoveel data. De runkeeper app houdt jouw GPS locatie in de gaten terwijl jij aan het hardlopen, joggen of gewoon aan het wandelen bent. Je start de app op, begint aan je route, en sluit de app weer af zodra je klaar bent. Je kunt vervolgens je route terugkijken op de kaart, zien hoe snel je dit keer was en wat het verschil is met de vorige keer dat je aan een route bent begonnen. Op deze manier kun je niet alleen je routes en snelheid bijhouden, maar ook je vooruitgang meten en controleren.

2. Sworkit

Sworkit is een gratis app die beschikbaar is voor zowel de Apple als Android toestellen. De app biedt je tot wel 230 oefeningen aan die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën. Zo kun je iedere dag een oefening kiezen die bij je trainingsschema past. Van krachtoefeningen, tot cardio- yoga- of stretchoefeningen. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om specifieke delen van het lichaam te trainen dus bijvoorbeeld alleen het boven- of onderlichaam. Net als Runkeeper houdt ook Sworkit je vooruitgang bij.

3. Seven Minute Training

Heb je weinig tijd tot je beschikking maar wil je toch lekker in je vel zitten? De Seven Minute Training app biedt je iedere dag een nieuwe workout van maar 7 minuten. De vormgeving van de app is duidelijk, de oefeningen worden goed uitgelegd en je kunt ook bij deze app je vooruitgang goed in de gaten houden. Besluit je een dagje over te slaan? Dan verlies je 1 van je 3 levens! Op deze manier probeert de app je te motiveren om zoveel mogelijk dagen actief bezig te zijn.

4. Freeletics

Freeletics is een personal trainer app die wederom een reeks oefeningen aanbiedt die thuis uitgevoerd kunnen worden. In deze app zijn video’s toegevoegd om de oefeningen duidelijk uit te leggen; dit maakt de app ook bij uitstek geschikt voor de beginnende sporters.