We hebben een bewogen jaar achter de rug. Ook in 2021 hebben we de nasleep van de corona epidemie mogen meemaken. Een jaar dat we willen afsluiten zodat we ons kunnen focussen op nieuwe doelen voor 2022. Aan het einde van het jaar probeer je zoveel mogelijk werk en taken af te ronden. Waarom pak je niet iets nieuws op? Goede voornemens zijn natuurlijk altijd fijn, maar het jaar krachtig afsluiten is net zo belangrijk! Lees vooral verder als je opzoek bent naar tips.

Dromen najagen

Nu is misschien wel hét moment om je dromen werkelijk te maken. Heb je altijd gedroomd van een eigen restaurant of een eigen kledingwebshop? Loop je al jaren rond met ideeën en plannen in je hoofd? Gewoon doen! Is het spannend en weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan simpelweg met een domein check. Je wilt natuurlijk online gevonden worden. 

Je kunt ook dromen over de mooie reizen die je nog wilt maken. Of zou je heel gelukkig worden van een huisje op een eiland? Dromen die waar worden, daar word je het meest gelukkig van. Maakt plannen en stel voor jezelf doelen op. Wacht dus niet langer en ga ervoor!

Dromen najagen

Cursus volgen

Altijd al je kennis willen bijspijkeren? Volg voor het einde van het jaar nog een cursus om je kennis in het nieuwe jaar in te zetten. Een online cursus kun je heel makkelijk thuis volgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cursus ondernemerschap of een taalcursus Spaans. Heb je geen tijd voor een lange cursus? Het aanbod aan trainingen is ook groot. Er zijn ook genoeg leuke hobbycursussen waar je je voor kunt aanmelden. Gezellig met je moeder pottenbakken of je vaardigheden ontwikkelen met een cursus fotografie.

Fit en gezond

Het afgelopen jaar hebben we veel stil moeten zitten door de restricties. Nu de sportscholen weer open zijn kun je geen smoesjes meer gebruiken. Velen hebben als voornemen om het nieuwe jaar fit te beginnen door te gaan sporten. Je kent het wel, iedereen die in januari de decemberkilo’s eraf zit te trainen. Waarom niet eerder beginnen? Sluit het jaar fit af! Je kunt verschillende proeflessen uitproberen om te kijken wat je leuk vind. Een lesje kickboksen, tennissen of dansen. Ben je meer een teamplayer? Dan is handbal of volleybal wellicht wat voor jou.

Kortom, zit niet stil! Volg een cursus, ga sporten of start je eigen bedrijf. Mocht je geen naam weten voor je bedrijf gebruik dan de bedrijfsnaam generator.