We hebben allemaal wel eens van die dagen dat we het liefste de hele dag in pyjama rond zouden lopen. Als je niet naar buiten hoeft is dat natuurlijk geen probleem. Maar voorheen moest je wel een beetje schamen als je in de supermarkt een bekende tegenkwam en je had je pyamabroek nog aan. Maar dat hoeft dus niet langer. De modewereld heeft massaal de pyjama omarmd en je bent dus hartstikke hip tegenwoordig!

Hartstikke leuk die trend,  maar wat moet je je daar in godsnaam bij voorstellen. Daarom hebben we wat toffe looks op een rijtje gezet:

Over het algemeen kies je voor een pyjama-item dat je combineert met andere kleding. Zo rock je de slipdress maar doe je er wel een basic shirtje onder. Of je kiest voor een sjieke blouse die je dan weer combineert met je favoriete pyamabroek:

Oversized pyjama-jasjes kunnen met een leuke riem prima als jurkje dienen. Of je knoopt hem speels op en combineert het met een jeans. Hoe dan ook, neem dus ook nog even een kijkje tussen de pyjama’s van je vader.

Om je outfit een spicy gevoel te geven mag je tegenwoordig gewoon je lingerie als topje aan, combineer dus die sexy body met een coole jeans. Als je de rest van je look rustig houdt, hoeft dit namelijk helemaal niet ordinair te zijn.

Genoeg inspiratie voor het volgende feestje dus. Of voor de day after als je geen zin hebt om je aan te kleden. Het grootste voordeel van deze trend is natuurlijk dat het ontzettend lekker zit. Probeer het maar eens een dagje, daarna kan je gegarandeerd niet meer zonder!