It’s friday, the only decision you need to make is bottle or glass! Het weekend staat voor de deur en dus is het weer tijd om met de voetjes van de vloer te gaan! Als je een echt uitgaanstype bent en zo’n beetje elk weekend wel in een club te vinden bent, heb je zeer waarschijnlijk een favoriet. Neem eens een kijkje bij deze toffe uitgaansgelegenheden hieronder, misschien zit daar wel een nieuwe favoriet tussen…

Rotterdam – Maassilo

Maassilo

Maassilo grote zaal

Van oudsher is de Maashaven een haven voor graanopslag. De Maassilo is dan ook een oude graansilo van meer dan honderd jaar oud. Sinds 2004 is het in gebruik als uitgaansgelegenheid en evenementenlocatie. Binnen zijn de oude karaktereigenschappen van de graansilo nog te zien, maar het is ook zo verbouwd dat je in alle vijf de zalen een goed feestje kan bouwen. Hier moet je sowieso één keer in je leven naartoe!

Er staan een aantal leuke feestjes op de planning, dus check zeker de agenda op de website!

Website: http://www.maassilo.com
Adres: Maashaven Zuidzijde 1 – 2
3081 AE Rotterdam

Amsterdam – AIR

amsterdam air

AIR heeft een moderne inrichting

Air opende acht jaar geleden haar deuren in het bruisende uitgaansgebied van Amsterdam. De aan het Rembrandtplein gevestigde club is een begrip in het nachtleven en heeft een divers programma waardoor er bezoekers van over de hele wereld komen.

De club staat elk jaar op de lijst van honderd beste clubs ter wereld dus is zeker een bezoekje waard!

Website: https://www.air.nl
Adres: Amstelstraat 24
1017 DA Amsterdam

Bunnik (Utrecht) – Studio A12

Studio a12

Een van de zalen in Studio A12

Studio A12 is een evenementenlocatie met een oppervlakte van 2.200 m2, inclusief vier verschillende studio’s en ook nog eens een eigen outdoorterrein. Hier zijn dan ook geregeld toffe festivals, georganiseerd door Brothers, te vinden. Op deze locatie heb jij in ieder geval genoeg ruimte om helemaal los te gaan!

Mocht je nog geen plannen hebben, kijk dan even naar de agenda, want er staan een aantal toffe evenementen gepland! Scoor een ticket nu het nog kan!

Website: http://www.studioa12.nl
Adres: Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik (Utrecht)

Den Haag – Club Seven

Authentieke details zijn bij deze club nog zichtbaar.

Club Seven is in een monumentaal pand gevestigd maar toch weet het een huiselijke en intieme sfeer te creëren. De club heeft twee zalen met elk een andere look en op de derde etage nog een lounge. Daarnaast draaien ze ook nog verschillende stijlen muziek waardoor er voor iedereen wat tussen zit!

Al zin om je dansmoves te laten zien? Bekijk dan even de agenda om te zien of hier iets voor je tussen zit!

Website: http://www.clubseven.nl
Adres: Prinsegracht 14
2512 GA Den Haag

Bij welke club ga jij een feestje bouwen?