Niemand is immuun voor het verlangen naar suiker. Het is ook niet gemakkelijk iets te weerstaan dat lekker en zoet is. Maar jullie zijn vast benieuwd naar de geheimen om niet alsmaar dat verlangen naar suiker te hebben. De enige echte supermodel Adriana Lima onthulde hele fijne weetjes hierover. En geloof me, ze zijn echt goed!

In een interview met The Cut, vertelde ze dat ze altijd een klein beetje honing doet in haar kopje koffie ‘s ochtends. De zoetigheid van de honing zorgt ervoor dat ze niet meer hunkert naar suiker de rest van de dag. Ze vertelde dat door het drinken van de koffie met honing, je bloedsuikerspiegel wordt gestabiliseerd. We kunnen dan ook niet anders concluderen dat de ‘honingtruc’ van Lima een hele goede is. Honing bevat namelijk vitamine B, magnesium en ijzer. Bovendien helpt het ook bij hardnekkige verkoudheden.

Dus daar heb je het. Vergeet het ochtendritueel van het drinken van warm water met citroen en stap over naar het drinken van koffie met honing. Dit is zeker een ritueeltje die je moet gaan proberen. Weg met dat verlangen naar suiker.

Ik ben in ieder geval fan! Hebben jullie nog tips om het verlangen naar suiker tegen te gaan? Laat het ons weten in de reacties.