Veel vrouwen twijfelen nog of ze nu wel een skinny jeans moeten kopen of niet. Het antwoord is eenvoudig. Iedere type vrouw kan goed voor de dag komen met de juiste skinny broek. Ook als je een grotere maat hebt. Het gaat er allemaal om hoe je het op de juiste manier combineert.

In dit artikel lees je diverse tips over het dragen van de juiste skinny jeans.

Skinny Jeans Dragen En Outfits

Verschil Tussen Skinny Jeans En Slim-fit

Er bestaat nog wel eens verwarring over wat nu skinny jeans zijn en wat slim-fit broeken zijn.

Hieronder vind je een korte uitleg over wat deze verschillen dan inhouden.

Skinny jeans zitten strak rond zowel je bovenbenen en rond je kuiten. Slim-fit broeken vallen wat losser op de kuiten maar is ook gemiddeld wat strakker op de bovenbenen.

Skinny Jeans Voor Grotere Maten

Ook als je een grotere maat hebt kun je skinny jeans dragen. Je moet gewoon een grote maat kiezen. Een skinny dat lekker en goed zit kan erg mooi staan, ook al heb je een maatjemeer.

Hieronder lees je tips over het dragen van skinny jeans als je een voller figuur hebt.

Als je een skinny jeans gaat kopen kun je het beste kiezen voor een donkere tint broek. Bijvoorbeeld donkerblauw (standaard spijkerbroek kleur) of voor dieprode of diepgroene kleur. Vermijd pastelkleurige skinny broeken.

Als je eenmaal een skinny broek in het vizier hebt is het belangrijk dat je deze past. Het beste kun je kiezen voor skinny jeans met een hoge taille. Als je de juiste maat hebt gepakt of bestelt past deze makkelijk over je buikje heen.

Tops En Skinny Jeans

Er zijn verschillende tops zoals blouses en truien die goed passen bij skinny jeans. Wat je echt moet vermijden zijn schouderpads.

Hieronder zie je een aantal leuke outfits die je kunt dragen met skinny jeans.

Leren Jasje En Skinny Jeans

Lederen Jasje Met Skinny Jeans

Skinny Jeans En Een Blazer

Skinny Jeans En Een Blazer Combineren

Skinny Jeans En Blouse

Ruimvallende Blouse Met Skinny Jeans

Skinny Jeans En Schoenen

Als je skinny jeans kiest is het belangrijk dat je ook bijpassende schoenen draagt. Gelukkig zijn er veel verschillende type schoenen die passen bij een skinny broek.

Nude Hakken: Nude hakken vallen niet zo op door de natuurlijke kleuren. Het past perfect bij skinny jeans.

Nude Hoge Hakken Met Skinny Spijkerbroek

Kleur Schoenen: Als je de kleur schoenen matcht met de kleur van de kleur van je skinny jeans dan je krijg je een uniform effect. Dit is niet alleen stijlvol maar je lijkt bovendien langer.

Kleur Schoenen Gecombineerd Met Kleur Skinny

Hoge Laarzen: Laarzen die tot knieën of zelfs tot over je knieën reiken passen kun goed passen bij skinny jeans, zoals je kunt zien op de foto hieronder.

Hoge Laarzen Combineren Met Skinny Broek

Ballerina’s: Ook platte schoenen zoals ballerina’s kunnen goed werken bij een skinny jeans. Zeker als je nog een beetje enkel laat zien kan dit erg stijlvol staan. Het geeft een Audrey Hepburn-achtige look.

Skinny Jeans En Ballerina's

Wat Je Niet Moet Dragen Bij Skinny Jeans

Er zijn een aantal stylingtips die belangrijk zijn als je skinny jeans wilt dragen. Het volgende moet je voorkomen als je skinny jeans op een stijlvolle manier wilt dragen.

Leg niet te veel nadruk op je bovenlichaam. Je wilt niet dat je schouders en buikje teveel aandacht krijgen en er breed uitzien terwijl je benen er juiste slanker uitzien door de skinny jeans.

Dan is de verhouding tussen je onderlichaam en bovenlichaam zoek.

Een andere tip is om “slankere” schoenen te kiezen. Doordat je skinny jeans strak rond je bovenbenen en je onderbenen zit lijken je voeten groter.

Als je deze accentueert met boots kan dit er oncharmant uitzien.