De Amerikaanse soldaat Brooks Lindsey was op weg naar huis om op tijd bij de bevalling van zijn eerste kindje te zijn maar dit ging niet helemaal volgens plan. Een vertraagde vlucht van Texas naar Mississippi gooide namelijk roet in het eten. Gelukkig kon de soldaat de bevalling toch nog mee maken op een niet zo gebruikelijke manier…

Gefilmd

Vanaf het vliegveld kon Lindsey door middel van FaceTime toch toekijken hoe zijn vrouw beviel van hun eerste dochtertje. Volgens Brooks was het dan ook een troost om toch nog op deze manier de bevalling te kunnen meemaken. De hele gebeurtenis van de geëmotioneerde Brooks is door medepassagier Tracy Dover vastgelegd op camera. “We zagen de man zitten en hadden al snel door wat er aan het gebeuren was. Iedereen was stil en gunde de man zijn moment. Toen we de baby hoorden krijsen begon iedereen te juichen. Ik kreeg zelfs tranen in de ogen toen ik zag hoe geëmotioneerd hij was,” aldus Dover.

Het vliegtuigpersoneel hielden gelukkig ook rekening met de situatie van de kersverse papa. Ondanks dat ze eigenlijk al moesten boarden, besloten ze dat Brooks als laatste het vliegtuig in mocht om zo lang mogelijk het moment te kunnen bijwonen. Toen ze geland waren mocht hij dan ook als eerste het vliegtuig weer verlaten om zo snel mogelijk zijn nieuwe gezin in de armen te sluiten. Een paar uur later had hij dochter Millie dan ook voor het eerst in zijn armen en kon hij niet geloven dat hij en zijn vrouw zojuist papa en mama waren geworden.

Dit bericht is al op meerdere (nieuws)sites viral gegaan en ook wij konden het niet laten om dit prachtige nieuws met jullie te delen!