Iedereen is anders. De een is klein en mager en de ander is lang en vol. De een heeft kort bruin haar en de ander heeft blond haar tot haar kont. De een heeft smalle dijen en de ander heeft brede dijen, zoals ik. Vandaag vertel ik jullie vijf dingen die herkenbaar zijn voor vrouwen met brede dijen.

1. Je zal nooit een ‘thigh gap’ bezitten

Hoe hard je ook traint en hoe weinig je ook eet, je zal nooit de eigenaresse van een ‘thigh gap’ zijn. Nu is dat natuurlijk niet het einde van de wereld, maar doordat jouw benen elkaar raken bij het lopen, zit je al gauw met een probleem, zeker als het warm is buiten. Doordat jouw benen in een jurkje of kort broekje langs elkaar schuiven, gaat het door de warmte al snel schuren, dit gaat branden en dat doet pijn, veel pijn.

2. Je broek zakt altijd af

Je hebt een broek nodig die om je dijen past, wat waarschijnlijk betekent dat je een broek moet kopen die om je middel en kont veel te groot is, waardoor je broek vaak niet mooi zit om je billen en je de hele dag je broek aan het optrekken bent.

3. Het is moeilijk om je benen over elkaar te slaan

Vrouwen vinden het vaak prettig om met hun benen over elkaar te zitten, maar vrouwen zijn vaak ook degene met de brede dijen, waardoor het bijna een sport wordt om je benen op een comfortabele manier over elkaar te slaan. Het moment dat je onder een tafel je benen over elkaar wilt doen, raak je negen van de tien keer met je knie het tafelblad.

4. Short zijn altijd te klein of te krap voor jou

Shorts zijn nu eenmaal een probleem met brede dijen, omdat de pijpen precies eindigen op je dijen, waardoor de stof veel te strak zit of omhoog kruipt en het lijkt alsof je in een onderbroek van dikke stof loopt. Je zou net als bij de lange broeken een maat groter kunnen kopen, maar bij shorts pakt dit meestal niet goed uit.

5. Je wacht al tijden op het moment dat ‘brede dijen’ een trend worden

Dikke borsten en billen zijn al eens een trend geweest of zijn dit nog steeds, maar brede dijen hebben nog steeds geen kans gehad om te laten zien hoe geweldig ze zijn, want dat zijn ze.