Nog een paar daagjes en december staat weer voor de deur. Dat betekent dat de feestdagen in aantocht zijn en dat 2017 om de hoek staat. Ik ben dol op december, die heerlijke koude dagen en gezelligheid samen met vrienden en familie. Daarnaast vind ik het heerlijk om cadeautjes te geven en te krijgen en wat is er nou leuker om iedere dag een pakje uit te pakken in de deze laatste maand van het jaar? Precies, niks, daarom zetten wij een aantal adventskalenders op een rijtje die jij móét hebben.

the-body-shop

Foto: The Body Shop

The Body Shop

The Body Shop heeft drie verschillende varianten van hun adventskalender. De standaard, deluxe en ultieme variant verschillen van producten en prijzen. Ik heb zelf de standaard variant weten te bemachtigen en ik kan niet wachten tot het 1 december is. De kalender is niet alleen rijk gevuld, maar komt ook nog eens in een geweldige verpakking en is erg leuk om neer te zetten. Om je alvast een voorproefje te geven: De adventskalenders zijn onder andere gevuld met ‘body butters’, lipverzorgingsproducten, make-up en zeepjes. De kalenders zijn te koop vanaf 75 euro.

rituals

Foto: Rituals

Rituals

Deze adventskalender met een geweldige naam ‘The Ritual of Advent’ is net zo mooi verpakt als de adventskalenders van ‘The Body Shop’. Deze kalender heeft één variant, dus dat is makkelijk kiezen. Als je houdt van Rituals producten, dan is dit de kalender voor jou, want de kalender bestaat uit heerlijke zeepjes, doucheproducten en geurtjes. Deze kalender is te koop voor de leuke prijs van 49.50 euro.

clinique

Foto: InnenAussen

Clinique

‘Clinique’ heeft een adventskalender met allerlei gezichtsverzorgingsproducten, van crème tot scrub, daarnaast zitten er een aantal make-up producten in de doos, die bedenkt is met tekeningen van snoepjes, en zelfs een mini-parfum. Voor liefhebbers van ‘Clinique’ is het iedere dag een feestje in december. De adventskalender is te koop bij Douglas voor 62.90 euro.

ciare

Foto: Cosmopolitan

Ciaté London

Voor de nagellak liefhebbers onder ons, is er ook een geweldige adventskalender van ‘Ciaté London’. Deze kalender gevuld met mini-nagellakjes is de droom voor iedereen die iedere dag een ander kleurtje op haar nagels smeert. Van donkere tot lichte kleurtjes en van glitters tot pareltjes. Deze adventskalender is een aanwinst voor iedere nagellakartiest. Je koopt de ‘Ciaté London’ kalender voor 45.90 euro bij Ici Paris.