We kennen ze allemaal wel, de cheesy en motivational quotes die je op veel letterboards ziet. Alleen soms heb je geen zin in ‘Celebrate every tiny victory’ of ‘It’s always impossible until it’s done’. Een minder serieuze quote is ook leuk om op je letterboard te plaatsen en net wat je nodig hebt op een zware dag. Natuurlijk zijn wij de minste niet en delen we de leukste quotes voor op je letterbord graag met je.

Leuke letterboard quotes

De leukste letterbord quotes

Hoe leuk is ‘Taking naps sounds so childish. I prefer to call them horizontal life pauses’ als letterbord quote! De herkenbare en grappige dingen laten je juist gniffelen en dat is toch wat je wilt van een letterboard ;). We zochten en verzamelden de leukste letterbord quotes met grappige, herkenbare en leuke dingen. Mocht je nog inspiratie zoeken voor een leuke of grappige quote voor op je letterboard, dan komt dit artikel zeker goed van pas. Veel succes met het vernieuwen van je letterboard (zelfs over dat tijdrovende klusje bestaat een letterboard quote)!

Mocht jij nog een leuke, grappige, herkenbare quote weten die echt niet mag ontbreken in dit lijstje, laat het achter in de comments!