We hebben al genoten van de eerste zonnestraaltjes en wat was dat fijn! De lente is officieel begonnen en nu de temperaturen steeds verder omhoog gaan kan de winterjas langzamerhand verruild worden voor leuke lente jassen. Wij zochten de mooiste exemplaren voor je uit, dit zijn de leukste lente jassen van 2017!

De 11 leukste lente jassen van 2017

Leren jas

Op nummer 1 de trusty leren jas. Het kan zijn dat je deze in de winter ook religieus door hebt gedragen met een dikke trui eronder. Maar in het nieuwe seizoen kun je hem combineren met een blouse of lightweight sweater eronder. En je trusty zwarte enkellaarsjes vervang je voor een fris paar nieuwe sneakers.

Regen jas

Misschien wel een van de meest toepasselijke lente jassen voor ons landje. Het regent nou eenmaal vaak en waarom zou je je andere lente jassen laten verregenen terwijl er ook een ander alternatief is die steeds modieuzer wordt: yes de regenjas! Het merk Rains verkoopt stijlvolle regenjassen die helemaal niet saai en lelijk zijn. Voor budget vriendelijke regenjassen kun je terecht bij H&M en ASOS.

De klassieker onder de lente jassen

De trechcoat; in een mooie beige kleur en met een mooie pasvorm is dit een tijdloos item wat je elke lente weer met veel plezier kunt dragen. De trenchcoat is zowel classy heel goed te stylen met een witte blouse, jeans en loafers. Maar je kunt deze leuke lente jas ook prima combineren in een casual chic look met een T-shirt en sneakers!

Duster coat

Het casual zusje van de trenchcoat is de duster. Een (vaak) lange jas met een rechte, ietwat, oversized pasvorm en fit. Je hebt hem in de gangbare kleuren zwart, wit, grijs en beige maar ook in leuke felle kleuren en met toffe prints. Het is de perfecte jas op de warme lente dagen en ideaal om over je outfit te gooien als het wat kouder wordt!

De parka

Een van onze favoriete lente jassen is de parka. Deze mooie groene jas heeft die casual vibe en je ziet hem regelmatig op festivals in een leuke outfit met sneakers en een hippe zonnebril. Vooral met streepjes is deze jas een stunner. Het is de ideale tussen jas die ook steeds vaker in lichte tinten verkrijgbaar is.

Onze favoriete lente jassen