Een outfit is pas echt compleet als de sieraden zijn toegevoegd. Of het nou over minimalistische of opvallende sieraden gaat, het zijn de eyecatchers van jouw look en wij houden ervan! Ben jij al op de hoogte van alle hippe sieraden op dit moment? Bekijk ze hieronder.

Munten sieraden

Op de lijst met de huidige trends, mogen de munten sieraden natuurlijk niet ontbreken. Vorig jaar hebben deze sieraden het straatbeeld overgenomen en de trend lijkt niet meer weg te slaan. De populairste varianten zijn de gouden en zilveren kettingen met een munt eraan. Deze kettingen zijn ideaal te combineren met een sweater of om je look wat eleganter te maken kan je het combineren met een mooie blouse. Ook zien we steeds meer oorbellen verschijnen waar een munt aan toe is gevoegd. Laat deze oorhangers extra opvallen door je haren op te steken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Initialen

De initialen juweeltjes mogen absoluut niet ontbreken op het lijstje van de trendy sieraden uit 2019. Of het nou op een ring, ketting of armband staat: je ziet ze overal voorbij komen en het geeft een bijzondere twist aan je outfit. Hoe leuk is het om je eigen letter of die van je geliefde met je mee te dragen? Deze trend heb je in minimalistische varianten maar ook in opvallende modellen. Denk hierbij aan de zegelringen. Waar de zegelring vroeger bijna alleen maar door mannen werd gedragen, is de ring nu ook bij de vrouwen hipper dan ooit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Single, double, triple or quatro? ? #veddervedder

Een bericht gedeeld door Vedder&Vedder (@vedder.vedder) op

Oorringen

Met de oorbel ringen bedoelen we niet de kleine ringetjes maar juist de opvallende groot, groter, grootst oorringen. In de jaren ‘90 was deze sieraden trend volop aanwezig en anno 2019 hebben de hoops weer hun intrede gemaakt. De oorringen hadden voorheen nogal een asociaal imago maar zijn nu hotter dan ooit. Combineer de hoepels met een mom jeans, sweater en sneakers voor een urban look.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

What I want to wear all day ? #lecafenoirstudio

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

Eyecatchers

Wat is er leuker dan een ietwat saaie outfit op te pimpen met statement sieraden? Bij deze trend geldt hoe groter, hoe beter en niks is te gek. We zien steeds meer dat de kleine sieraden plaats maken voor de echte eyecatchers en opvallende juweeltjes. Kleuren, veren, parels, gekke vormen: alles kan en alles mag!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Like your jewellery vibrant? So do we ? Earrings starting from £2.50/€3/$4 #Primark #accessories

Een bericht gedeeld door Primark (@primark) op

Minimalistisch

Minimalistische accessoires vallen absoluut onder de leukste sieraden van het moment. Waar je bij statement sieraden meestal één stuk per keer draagt, kan je met minimalistische sieraden helemaal los gaan. Des te meer je draagt, des te beter. Je kan bij minimalistische sieraden ook met laagjes werken. Draag zo’n 3 kettinkjes tegelijkertijd en jij bent helemaal on trend!

Hippe sieraden op dit moment

Haarsieraden

Een trend die nog maar in de startblokken staat, is die van de haarsieraden. Haarschuifjes, spelden en klemmen met onder andere parels zien we steeds vaker voorbij komen. Het is een echte eyecatcher voor je outfit en geeft een speelse twist aan je look. Experimenteer en kijk wat het beste bij jou past!