Als je naar artikelen zoekt op internet over kleine borsten gaat het meestal over om borsten groter te laten lijken. Maar misschien ben je wel trots op je cupmaat en hoef je helemaal geen grotere borsten maar er gewoon leuk uitzien.

In dit artikel vind je tips over hoe je het beste met kleine borsten voor de dag kunt komen. Kledingtips om je kleinere boezem te laten spreken.

Kies Voor Een Hoge Hals Bij Kleine Borsten

Als je kleinere borsten is het verstandig om een paar fashion items in je kast te hebben hangen met een hogere hals. Dit zorgt er namelijk dat de focus op je hals en gezicht komt te liggen en niet zo zeer op je boezem.

Hoge Hals Bij Kleine Boezem

Varieer Met Juist Een Extra Lage Hals

Daarentegen kun je met kleine borsten ook heel goed een lage hals dragen, zoals op de foto hieronder. Je extra knoopjes los doen als je bijvoorbeeld een blouse draagt.

Denk aan een galajurk met een heel lage decolleté. Een vrouw met kleine borsten kan daar veel meer mee doen dan vrouwen met een grotere boezem.

Lage Hals Bij Kleinere Borsten

Draag Bij Speciale Gelegenheden Een Jurk Met Blote Rug

Je kunt naast een lage decolleté ook je rug laten zien als je kleine borsten hebt. Als je grotere borsten hebt is een bh dragen een must.

Als je kleinere borsten hebt kun je er makkelijker voor kiezen om geen BH te dragen. Op deze manier hoef je niet je BH bandjes te showen.

Blote Rug Jurk Bij Kleine Boezem

Laat Je Schouders Zien

Ook een manier om qua mode om te gaan met kleine borsten is door je schouders te laten zien. Blote schouders zorgen ervoor dat de bovenste deel van je lichaam wordt benadrukt maar niet per definitie je kleinere boezem.

Wil je dat je kleine borsten echt niet opvallen zijn blote schouders de meest effectieve manier.

Blote Schouders Kleine Boezem

Draag Kettingen En Andere Accessoires

Door opvallende hangers en kettingen te dragen komt je bovenste deel van je lichaam mooi naar voren. Je hoeft bij kleinere borsten ook niet bang te zijn dat je sieraad op je boezem ligt, zoals bij een grotere borsten wel eens het geval kan zijn.

Opvallende kettingen staan ook mooi bij een lage decollete.

Opvallende Sieraden Dragen Bij Klein Borsten

Kies Voor Een Balconette BH

Een type BH die mooi bij een kleine boezem is de zogenaamde balconette BH. Als je een balconette bustehouder draagt lijkt het er op dat je geen BH draagt, ook al heb je flink decolleté.

Ze geven helaas minder steun dan andere type BH’s omdat de bandjes meer naar buiten staan.

Balconette BH Bij Kleinere Boezem

Ga Af En Toe Voor Een Jongensachtige Look

Als een vrouw met kleine borsten kun je ook creatief zijn op een andere manier. Je kunt namelijk in plaats van de vrouwelijke vormen te accentueren kiezen voor een jongensachtige look.

De boyish look. Doordat de boezem gemiddeld minder groot is kun je makkelijker mannelijke shirts dragen.

Alternatieve Jongensachtige Look Bij Kleinere Borsten

Kies Voor Een Wijde Riem Bij Kleine Borsten

Als je een wijde riem draagt bij een kleinere boezem krijg je het effect van een zandloperfiguur. Hierdoor komen kleinere borsten mooier naar voren.

Wijde Corset-achtige Riem Bij Kleine Boezem

Koop Tops Met Versiersels

Tops, zoals blousjes en shirts met versiersels geven je bovenlichaam meer volume. Op deze manier kun je kleinere borsten meer accentueren.

Blouse Met Versiersels Bij Kleinere Borsten