Niets is fijner dan na een lange dag werken op de bank te ploffen met een goed boek. Tenminste dat vinden wij. Mocht jij dit nou ook vinden maar geen inspiratie hebben, dan heb je geluk. Speciaal voor jou hebben wij namelijk een lijstje samengesteld vol heerlijke feelgood romans die je meteen aan je leeslijst toe wil voegen!

boekje

Deze week hebben we weer een Amerikaanse schrijfster die we in de spotlight zetten. De serie ‘Miljonairs en bruidsmeisjes’ van Jessica Clare bestaat uit drie delen en gaat over zes charmante vrijgezellen. Alle delen zijn los van elkaar te lezen omdat ze geen vaste verhaallijn hebben.

Deel 1: De maagd en de miljonair

Marjorie Ivarsson is een lieve maar ook een beetje een naïeve vrouw. Ze is door haar oma grootgebracht, werkt zich uit de naad als serveerster en een avondje bingo is voor haar een super uitje. Maar dat verandert als haar vriendin Bronte vraagt haar bruidsmeisje te zijn op haar trouwdag. Ter voorbereiding van de grote dag, mag Marjorie mee mee naar het privé-eiland van de steenrijke bruidegom. Daar maakt ze niet alleen kennis met een wereld van ongekende weelde en glamour, maar ook met tv-producer Robert Cannon, die bekend staat als womanizer.

Marjorie kan Robert maar niet uit haar hoofd zetten nadat ze hem heeft gered van de verdrinkingsdood. Echter is zij niet de enige vrouw die op hem aast en eigenlijk past zo’n player als hij totaal niet bij haar. Toch is de vurige aantrekkingskracht tussen hen amper te ontkennen. Het romantische eiland is dan ook de ideale plek om er toch maar aan toe te geven.

Deel 2: Hoe tem je een miljonair

Edie is een veeleisende kattentherapeut en heeft het niet zo op mensen. Magnus is een controlfreak die gigantisch veel geld heeft verdiend als game-ontwikkelaar. Edie en Magnus ontmoeten elkaar tijdens het gemaskerde bal voor de verloving van hun vrienden Gretchen en Hunter. Daar is de afkeer naar elkaar wederzijds. Helaas voor hen, maar ook voor de mensen om hen heen, zitten ze door de voorbereidingen voor het huwelijk nog wel een tijdje met elkaar opgescheept.

Maar dan komt het moment dat Magnus’ jongere broer valt voor Edie en zijn broer smeekt om hulp zodat hij zich voor haar kan winnen. Als Magnus de kattige Edie even bezig weet te houden, heeft zijn broer de tijd om haar zus te verleiden. Magnus is natuurlijk totaal niet geïnteresseerd, maar Edie is… intrigerend. En koppig. En slim. En sexy. Misschien hebben ze toch wel meer met elkaar gemeen dan ze in eerste instantie dachten…

lezen van een boek

Deel 3: De miljonair zoekt een bruid

Sebastian Cabral is miljonair en een echt familiemens. Echter is hij wat minder dol op de reality tv-show van de familie: The Cabral Empire. Wanneer zijn ex-vriendin probeert om hun relatie nieuw leven in te blazen voor het oog van de camera, besluit Sebastian dan ook dat het tijd is voor drastische veranderingen.

Chelsea Hall is overdag een ogenschijnlijk zorgeloze en springerige rollerskater. Maar dit is niet het geval, ‘s avonds wordt ze namelijk achtervolgd door angsten uit haar verleden. Er zijn dan ook twee dingen die zij echt niet aankan: ze kan niet alleen zijn maar ze wil ook niet daten.

De organisatie van de bruiloft van een gezamenlijke vriendin brengt Chelsea en Sebastian bij elkaar waar ze allebei al snel ontdekken dat ze allebei hun problemen kunnen oplossen. Namelijk met één simpele maar doeltreffende leugen: een nephuwelijk. Echter is één zoen genoeg om ze te doen inzien dat hun “relatie” misschien toch meer te bieden heeft dan ze dachten…