Volgende week zondag is het alweer zover, Moederdag. De dag dat we onze moeders in het zonnetje zetten en we laten weten hoe blij we met ze zijn. Heb jij alleen nog geen idee wat je met jouw moeder kan gaan doen of wat je haar gaat geven? Geen paniek, wij hebben de leukste activiteiten en cadeaus voor Moederdag op een rij gezet.

Originele Moederdag cadeaus

Moederdag activiteiten: naar de spa

Wat is er fijner om een dagje door te brengen in de spa en helemaal tot rust te komen? Neem een massage, ga naar de sauna, ga lekker uiteten en geniet vooral. Wellicht zijn jij en je moeder allebei erg druk in het dagelijks leven en hebben jullie weinig tijd voor elkaar. Dit is de perfecte activiteit op Moederdag om weer gezellig bij te kletsen. Is een bezoekje aan de spa iets te duur voor jou? Tover je huis dan om tot een eigen spa. Kom tot rust met een maskertje, lak elkaars nagels en haal lekkere hapjes in huis. Have fun!

Shopsessie

Als we ergens gelukkig van worden, is dat wel een shopsessie. Trek er samen met je moeder een dagje op uit en shoppen maar! Het leukste is natuurlijk om naar een andere stad te gaan. Zoek van tevoren uit waar goedkope treinkaartjes te vinden zijn, zo bespaar je een hoop geld. Geef je garderobe een upgrade, ga lekker lunchen en klets gezellig bij met je moeder. Sowieso dat jouw moeder geniet van een moeder-dochter dag.

Naar het theater

Verras je moeder met een avondje in het theater. Kijk of er een leuke voorstelling wordt gegeven in een theater dichtbij jou in de buurt. Geniet samen met je moeder van een feelgood musical, cabaretvoorstelling of een dansuitvoering. Speelt er op het moment niks leuks in het theater? Samen naar de bioscoop gaan is dan een goed alternatief. Maak samen nieuwe herinneringen en maak er een onvergetelijke avond van.

Moederdag cadeau tips: gepersonaliseerde wijnfles

Originele Moederdag cadeaus vinden kan nog best lastig zijn, daarom helpen wij jou graag een handje. Houdt jouw moeder wel van een goed glas wijn op z’n tijd? Geef haar dan een gepersonaliseerde wijnfles. Op internet zijn er genoeg sites te vinden waar je dit kan regelen. In plaats van een standaard etiket, kan jij een leuke foto van jullie samen op de fles plaatsen met een lieve boodschap of Moederdag gedicht erbij. Sowieso dat dit cadeau voor je moeder goed in de smaak valt!

Moeder-dochter armband

Hoe leuk is het om een cadeau op Moederdag te geven waar jullie beiden wat aan hebben? Je kent vast nog wel de vriendschapsarmbanden van vroeger, waarbij je met een vriendinnetje een half hartje droeg. In principe is dit hetzelfde idee maar dan een volwassen versie. Jullie tweedelige sieraad vormt samen één geheel maar is afzonderlijk ook chique om te dragen. Zo ben je symbolisch altijd met je moeder verbonden.

Zelfgemaakt fotoboek

Jij en je moeder hebben samen vast tientallen momenten beleefd waar leuke foto’s bij zijn gemaakt. Maak van al jullie foto’s een zelfgemaakt fotoboek en zet er leuke anekdotes bij. Dit is een Moederdag cadeau waar ze voor altijd plezier aan zal beleven.

Meer leuke Moederdag cadeaus

 • Rituals pakket
 • Sieraad
 • Parfum
 • Tegoedbon voor high tea
 • Bos bloemen
 • Boek
 • Interieurspullen
 • Gepersonaliseerde mok
 • Bordspel
 • Toilettas
 • Portemonnee