Door de drukte kan het voorkomen dat jij en je vriendinnen elkaar niet meer zo vaak zien. Super jammer, dus waarom organiseren jullie geen vriendinnendag? Een hele dag waarbij jullie weer gezellig bijkletsen en leuke activiteiten kunnen ondernemen. Wij hebben daarom de leukste ideeën op een rij gezet voor een dag weg met vriendinnen.

Vriendinnendag 2019

#1 Scooters huren

Je hebt een beste vriendinnendag op de planning staan maar wat gaan jullie doen? Huur scooters! Wat is er leuker om de omgeving te verkennen op een scootertje? Kies niet voor een plaats die jullie al door en door kennen maar ga juist naar een onbekende stad.

#2 De winter Efteling

De dagen worden weer korter en kouder maar dat betekent niet dat we binnen hoeven te zitten. Ga een dag uit met vrienden naar de winter Efteling. Trek jullie dikste jas aan en geniet van alle mooie decoraties in het park. En natuurlijk niet te vergeten de spannende achtbanen! Nog leuker: maak er een weekendje weg van en reserveer een overnachting op het park!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Cold air, dark night, warm fire, bright stars😚⭐️ #girlsgoneloavies

Een bericht gedeeld door 𝐋𝐨𝐮𝐢𝐬𝐞 𝐋𝐮𝐭𝐤𝐞 𝐒𝐜𝐡𝐢𝐩𝐡𝐨𝐥𝐭 (@louiselutkes) op

#3 Een dagje naar de spa

Wil jij een leuke dag met een vriendin plannen? Ga dan een dagje naar de spa! De perfecte activiteit om bij te kletsen en te ontspannen. Zeker in deze koude tijd is het een heerlijke gelegenheid om op te warmen. Check van tevoren wel wanneer er badpak dag is, zo komen jullie niet voor vervelende verrassingen te staan.

#4 Bezoek een musical

Een musical bezoeken mag niet ontbreken in het lijstje met vriendinnen dag activiteiten. De ervaring om een prachtig theater te bezoeken, is alleen al de moeite waard om naar een musical te gaan. Maak er helemaal een dagje weg van en ga ervoor of erna nog gezellig met elkaar uiteten. Is een musical niet helemaal jullie ding? Er zijn ook zat andere leuke voorstellingen te bezoeken. Zo staat onder andere Nienke Plas op dit moment in alle theaters door heel Nederland. Dat wordt sowieso een hilarische avond.

#5 Prison escape

Wat is er leuker om tijdens jullie beste vriendinnen dag een prison escape te doen? In Nederland zijn er een aantal locaties waar jullie dit spannende spel kunnen doen. Met ongeveer honderd mensen worden jullie in een echte gevangenis gezet en de bedoeling is om te ontsnappen. Ook moeten jullie een echt boevenpak aan waardoor de ervaring nog intenser wordt. Hoe vet klinkt dat?

#6 High wine

Met het fenomeen high tea zijn we zo langzamerhand wel bekend. Maar zijn jullie al op de hoogte van een high wine? De thee wordt hierbij omgeruild voor de nodige glazen wijn en daar zeggen wij geen nee tegen. Neem de tijd voor elkaar en klets lekker bij onder het genot van heerlijke hapjes en een goed glas wijn. Ook een leuke activiteit voor een dag weg met een vriendin!

#7 Ga karten

Wat te doen op een vriendinnen dag? Zoek de snelheid op en ga karten. Houd een competitie en kijk wie het snelste van jullie vriendinnengroep is. Combineer deze activiteit met bijvoorbeeld lasergamen of paintballen. Is paintballen iets te ruig voor jullie? Ga dan vrouwen-paintballen, hierbij wordt gespeeld met verfballetjes die minder hard aankomen als bij het reguliere spel. Sowieso dat jullie een te gekke vriendinnendag hebben!