De ene vrouw houdt van lange nagels de andere van wat kortere of korte nagels. Het kan ook zijn dat je van nature nagels hebt die gewoon korter zijn en je ziet het niet zitten om met kunstnagels aan de slag te gaan. Of je moet voor werk of je hobby kortere nagels hebben.

Maar één ding hebben vrouwen met korte nagels en vrouwen met lange nagels gemeen. Een leuk nagellakje is natuurlijk wel zo leuk. In dit artikel geven wij nagellak tips voor korte nagels.

Nagels Lakken Voor Korte Nagels

Korte Nagels En Nagellak Aanbrengen

Als je korte nagels hebt is het helaas zo dat de kans dat je nagels vroegtijdig gaan afbrokkelen groter. Zorg er dus voor dat je de juiste stappen doorloopt als je je nagels gaat lakken. Dus eerst een goede base-coat, daarna je favoriete nagellak kleur en daarna een topcoat om het af te maken.

Dit zijn de nagellak stappen die je eigenlijk standaard bij het nagels lakken (ongeacht korte nagels of lange nagels) moet doorlopen.Bij korte nagels zijn deze nagellak stappen zeker een must om langer van je nagellak te genieten.

Nagellak kleuren Kiezen Voor Korte Nagels

Als je korte nagels hebt is het belangrijk om te kiezen voor de juiste nagellak kleur.

  • Een donkere tint nagellak op de gehele korte nagels zorgt er voor je nagels er nog korter eruit zien dan ze in werkelijkheid zijn. Als je toch een donkere kleur nagellak wilt gebruiken, combineer deze dan met een lichte tint nagellak;
  • Je kunt kiezen voor een heel lichte tint nagellak. Een nagellak kleur die goed bij een nude-look passen. Met een transparante of een nude-look kleur zit je altijd veilig;
  • Een andere veilige tinten en kleuren zijn de pastelkleurige nagellakjes.

Korte Nagels Langer Laten Lijken

Als je kortere nagels langer wilt laten lijken kun je kiezen voor verschillende nagellak stijlen. Hier staan een aantal nagellak stijlen tips voor korte nagels op een rij:

  • French Manicure: Door de witte nagellak punten geeft het een effect dat je nagels langer zijn. Bij deze nagellak look blijft het toch nog onopvallend genoeg dat je het bij veel gelegenheden kunt dragen. Zowel op school als op je werk en op feestjes.
French Manicure Korte Nagels
  • Glitter Nagellak: Met glitter make-up vragen je nagels meer om de aandacht. Glitter make-up in combinatie met een felle kleur zorgt er helemaal voor dat je nagels langer lijken.
glitter-nagellak-korte-nagels
  • Ombre Nagels: Bij deze nagellak stijl gebruik je verschillende tinten en kleuren nagellak. Hierdoor ontstaat er een effect van diepte. Zo lijken je nagels langer.
ombre-nailart-korte-nagels