We hadden je vorige week al wat inspiratie gegeven over wat voor activiteiten jij kan doen met je lover op Valentijnsdag. Deze week hebben we een aantal sites op een rijtje gezet waar jij originele cadeaus kan scoren. Want het kan soms nog best lastig zijn om een verassend cadeau te bedenken.

#1 Boomf

Boomf is een site waar ze onder andere kaarten verkopen die openbarsten met confetti als je ze openmaakt. Ook hebben ze doosjes die jij kan personaliseren met foto’s die uit de verpakking springen. Hoe leuk is het om je vriend(in) op een spectaculaire manier te verassen? Naast de kaarten en boxen hebben ze ook snoepgoed waar jij je eigen foto’s op kan laten zetten. Zoals marshmallows of chocolade.

#2 Greetz

Greetz kennen we natuurlijk allemaal wel van de kaarten maar naast dat hebben ze nog veel meer leuke dingen. Met name ook voor Valentijnsdag. Verras je geliefde met een grote heliumballon waarop staat hoeveel jij van hem/haar houdt of laat een mooie bos bloemen aan huis bezorgen.

#3 YourSuprise

Op deze site heb je een ontzettend groot aanbod aan Valentijnsdag cadeaus. Er staat vooral heel veel artikelen op die jij zelf kan personaliseren met leuke foto’s, je kan het zo gek niet bedenken. Van chocoladedozen tot klokken en van agenda’s tot aan keukenschorten.

I love you & chocolate of course! #yoursurprise #personalised #valentine #chocolate

A post shared by YourSurprise (@yoursurprisecom) on

#4 Happy Socks

De populaire sokken zijn nu speciaal te verkrijgen in een Valentijns editie. Je kan één paar sokken apart kopen of juist kiezen voor een giftbox vol met sokken. Een origineel cadeau en ontzettend fijn voor deze koude dagen.

#5 Vinoos by AMS

Deze site heeft een divers aanbod aan wine gums, maar dan niet de standaard snoepjes. Ze hebben namelijk real wine gums in de smaken Chardonnay, rode wijn en rosé wijn. Naast dat het een super origineel cadeau is, zijn de verpakkingen ook erg leuk. Je kan de wine gums los bestellen maar ook in combinatie met een wijnfles. De snoepjes zijn ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf.