Misschien ben jij wel het type die zichzelf een beetje wegcijfert in een relatie of juist iemand die het voortouw neemt. In een relatie is iedereen anders. Wist jij dat jouw sterrenbeeld al veel zegt over hoe jij in een relatie bent? Lees hieronder wat de sterren voor jou in petto hebben!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Oelala als Steenbok ben jij een echte romanticus. Je houdt ervan om in de watten gelegd te worden en verrast jouw partner eens in de zoveel tijd met iets leuks. Dit kan er alleen wel voor zorgen dat jij de lat erg hoog legt voor je geliefde waardoor hij zich onzeker kan gaan voelen. Je hebt een ideaalbeeld van de liefde in je hoofd en daar wil jij aan voldoen. Zorg ervoor dat jij jezelf hier niet in verliest. Verwacht niet van jouw partner dat hij jou net zo vaak iets geeft als jij hem. Laat je juist verassen en je zal zien dat jij nog gelukkiger wordt in jullie relatie ?.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als jij in een relatie zit ga jij er 100 % voor en zal jij er ook alles aan doen om het te laten werken. Jij geeft jouw partner altijd voldoende ruimte. Het enige nadeel is alleen dat jouw jaloezie soms in de weg staat. Jij vindt het niet erg als hij met vrienden afspreekt maar je wil altijd wel weten waar die is en met wie die is. Zodra er ook een andere meiden naam wordt genoemd kan jij al erg geïrriteerd raken door jaloezie. Ga in zo’n situatie niet meteen vol tegen je partner in maar laat het eerst even rusten. Hoog waarschijnlijk dat jouw jaloerse gevoel na een aantal minuten minder wordt. Hiermee voorkom je onnodige ruzies.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn vooral gericht op succes, als ze ergens niet volledig achterstaan wagen ze zich er ook niet aan. Jij vindt het fijn om serieuze gesprekken met je partner te kunnen voeren en aan small talk heb jij een hekel. Dit kan er alleen wel voor zorgen dat je soms ietwat stijfjes overkomt. Vergeet niet dat een relatie ook draait om plezier maken!

Ram (21 maart – 19 april)

Het liefst ben jij de hele dag op pad met je partner. Een keer in de maand een filmpje kijken op Netflix vind jij al meer dan genoeg. Je houdt ervan om nieuwe herinneringen te maken met je geliefde. Ze noemen jou een echte avonturier. Realiseer je soms wel dat een paar avondjes bank hangen ook heerlijk en net zo gezellig is. Altijd het avontuur opzoeken kan soms ook best vermoeiend zijn.

Stier (20 april – 20 mei)

Jij en je partner hebben allebei een druk sociaal leven. Hierdoor leven jullie soms langs elkaar heen maar zodra jullie elkaar weer zien is het altijd geweldig. Jij maakt er nooit een probleem van als hij liever een avondje met vrienden afspreek dan met jou. Jij bent absoluut geen jaloers type terwijl jouw partner het misschien wel fijn zou vinden als jij soms iets meer gevoel toont.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

In een relatie heb jij alles voor je partner over, zelfs als dat soms ten koste van jezelf gaat. Jij zet jezelf vaak op de tweede plek omdat jouw partner het belangrijkste voor je is. Af en toe is dit helemaal niet erg want dat laat zien hoeveel jij om hem geeft maar doe dit niet te vaak.  Geef jezelf voldoende aandacht en zorg ervoor dat jij jezelf niet wegcijfert!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Voor jou is het ontzettend belangrijk dat jij kan lachen in een relatie. Jullie zijn niet van de hele serieuze zaken en zijn eigenlijk altijd goed gehumeurd. Zorg er alleen wel voor dat je relatie in balans blijft. Soms is het nodig dat jij serieuze gesprekken voert met je partner. Het leven gaat niet alleen maar over rozengeur en maneschijn ?.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Jij bent de perfecte definitie van een strong independent woman. Jij kan je prima redden zonder een relatie en zodra jij in een relatie zit leun je ook nooit teveel op je partner. De touwtjes in handen hebben, daar houd jij van. Denk er alleen wel aan dat jouw partner niet precies hetzelfde is en soms wel behoefte heeft aan een schouder.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jongens moeten hard hun best doen om jouw hart te veroveren. Jij stelt best hoge eisen aan jouw partner en je bent ook niet snel verliefd. De uitspraak love at first sight zal bij jou nooit van toepassing zijn. Als je eenmaal in een relatie zit ga jij er wel 100 % voor en ben je ontzettend loyaal naar je partner toe. Laat soms wel dat ideaalbeeld van de perfecte partner los. Jouw geliefde is ook maar een mens van vlees en bloed.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Wanner jij en je partner een reisje plannen ben jij altijd degene die alles uitzoekt en regelt. Jij geeft niet graag de touwtjes uit handen omdat je bang bent dat het anders mis gaat. Wanneer jouw lover ook een mening deelt waar jij niet achterstaat, kan jij nogal chagrijnig reageren. Onthoud wel dat jouw partner het niet overal mee eens hoeft te zien en je met z’n tweeën in een relatie zit. Doe het ook een keer op een manier hoe het volgens hem kan ?.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

In het begin van een relatie kan jij je nog best vaak ongemakkelijk voelen. Jij moet iemand eerst super goed kennen voordat jij je helemaal bloot kan geven. Je beschermt jezelf omdat je bang bent om gekwetst te worden. Je zit niet voor niets in een relatie dus laat jouw partner toe in je leven. Denk niet teveel na maar ga er gewoon voor!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Jij vindt het lastig om tegen je partner in te gaan en praat hem soms naar de mond. Dit doe je omdat je bang bent om hem kwijt te raken. Je pikt veel van hem en dat komt omdat je ontzettend veel van hem houdt. Het is wel belangrijk dat jij je niet ongelukkig in een relatie gaat voelen omdat er niet naar je geluisterd wordt. Jij hebt net zoveel recht van spreker als je partner, girl!