De dag van de liefde is alweer bijna aangebroken maar wie zegt dat je Valentijnsdag alleen met je liefje kan vieren? Ook als single lady kan jij een fantastische dag hebben op 14 februari. Heb jij nog geen idee wat je moet doen? Wij hebben een aantal ideeën voor jou op een rijtje gezet!

Uiteten met vriendinnen

Trommel al je (single) vriendinnen op en ga naar jullie favoriete restaurant. Op Valentijnsdag hebben bijna alle restaurants speciale acties waar jullie alsnog van kunnen genieten zonder een lover ?. De perfecte gelegenheid om gezellig bij te kletsen met je vriendinnen en grote kans dat jullie een lagere prijs betalen dan normaal.

Tinder erop los

Wat niet is kan nog komen en dat geldt ook voor een Valentijn. Ga een potje tinderen en wie weet vind jij wel de man van je dromen. Ga een leuk gesprek aan, sta open voor nieuwe mensen en durf te daten! Nodig bijvoorbeeld je single best friend uit en ga samen tinderen. Jullie kunnen elkaar goed advies geven bij het kiezen van matches en het is ook nog eens gezellig ?.

Trakteer jezelf op iets leuks

Wellicht heb jij net je relatie achter de rug en voelt het nog best verdrietig om alleen Valentijnsdag door te brengen. Laat je daarom afleiden door iets leuks voor jezelf te kopen. Verwen jezelf met een mooi bloemenboeket. Grote kans dat jij hier gelijk vrolijk van wordt en je kamer ziet er ook meteen een stuk gezelliger uit!

Winkelen

Valentijnsdag valt dit jaar op een donderdag en in de meeste steden is het dan koopavond. Goed nieuws voor jou want waarschijnlijk is het niet zo druk in de winkels. Alle love birds zijn druk genoeg met elkaar dus jij kan dan rustig shoppen.

Beauty avondje

Vergeet even alle hectiek om je heen en las een rustmomentje in. Neem een lekker masker, zet een feel good film aan en laat het bad vollopen. Verwen jezelf bijvoorbeeld met een lekkere bruisbal. Lush heeft speciaal voor Valentijnsdag een collectie uitgebracht met hilarische badproducten. Zeker de moeite waard om uit te proberen ?.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The perfect sweet treat after a fruity session ? ? by @lushkitchen #LushValentines #LushCosmetics

Een bericht gedeeld door LUSH UK (@lush) op

Ga stappen

Dit is de perfecte gelegenheid om met je vriendinnen een avond te gaan stappen. Dof jezelf op en maak samen met je besties de lekkerste cocktails van tevoren. Wellicht loop jij op deze avond ook nog wel je toekomstige Valentijn tegen het lijf ?.

Verras je dierbaren

Valentijnsdag staat in het teken van liefde dus dit is het perfecte moment om je beste vriendin om moeder te verassen. Neem ze mee op date voor een lunch of stuur ze een leuk kaartje. Sowieso dat zij dit enorm kunnen waarderen.

Ladies night in de bioscoop

Op Valentijnsdag zijn er tientallen bioscopen die een ladies night houden. Hierbij kan jij als eerste genieten van de film voordat die werkelijk in de bioscoop gaat draaien. En het grootste pluspunt van de avond: er mogen alleen vrouwen komen. Hierdoor hoef jij je ook niet te irriteren aan kleffe stelletjes ?.