Wij houden van zwart, zeker nu het najaar weer voor de deur staat. Ook de all black trend vindt soms zijn weg naar onze outfits, misschien zelfs vaak. Het is chique, accentueert je goede punten en iedereen kan het hebben. Toch moet je met een ‘all black’ outfit oppassen dat het niet saai wordt. Wij hebben een aantal tips voor je om je ‘all black’ outfit een extraatje te geven.

Gebruik verschillende materialen

Een standaard zwarte broek en zwart shirt zijn heel casual, maar wordt al snel saai. Probeer bij een ‘all black’ outfit te gaan voor verschillende materialen. Combineer een zwarte mesh body bijvoorbeeld met een leren broek en niemand noemt jouw outfit nog saai.

Ga voor een split

The little black dress is een item dat ieder meisje met een hart voor mode in haar kast heeft hangen. Het zal ook niet snel gebeuren dat dit jurkje niet meer als een van de key-items zal worden bestempeld, maar om het geheel nog wat spannender te maken kunnen je in je ‘all black’ outfit eens te kiezen voor een split in de rok. Dit brengt wat meer spanning in je outfit.

Houd het spannend

Een ‘all black’ outfit is al heel anders met een beetje bloot op een plek waar je het eigenlijk niet verwacht. Houd het spannend, je wil sexy en elegant overkomen, dus vermijd teveel bloot. Een rugdecolleté is bijvoorbeeld spannend, maar elegant en geeft zeker meer aan jouw outfit.

Statement accessoires

Foto: Laantje

Foto: Laantje

Less is more, maar een ‘all black’ outfit zorgt ervoor dat je met je accessoires kunt uitpakken. Een statement ketting, een leuke hoed, een mooie tas, bijzondere schoenen of een arm met een aantal mooie armbandjes en een horloge zorgen al voor een groot succes bij jouw outfit.

Make-up

Net als statement accessoires kan make-up ook een heleboel betekenen voor jouw outfit. Bij een ‘all black’ outfit is een knallende roze lipliner zeker geoorloofd en deze haalt het beste in jouw ‘all black’ outfit naar boven.

Combineer verschillende stijlen

Combineren is leuk en geeft variatie. Combineer stoer met chique en ga voor sneakers onder een rokje of kies voor hakken onder een stoer broekpak. Verschillende stijlen combineren zorgt ervoor dat je outfit een verhaal heeft en jij bent de verteller.