Ben je toe aan een nieuwe telefoon maar heb je niet zo’n hoog budget dat je je de nieuwste smartphone kan veroorloven? Of wil je gewoon een betrouwbare en goede telefoon maar niet de hoofdprijs betalen? In dat geval loont het om niet te kijken naar de allernieuwste smartphone, maar naar het op één na nieuwste model.

Samsung Galaxy S7

Kijk bijvoorbeeld naar de Samsung Galaxy S7. Dit toestel kost maar de helft van het nieuwste model. De Samsung Galaxy S7 is de high-end smartphone onder de middenklassers. Voor een relatief klein bedrag krijg je veel waar voor je smartphone. Met zijn 5,1 inch ligt ie prettig in de hand en door het Super AMOLED-scherm, waardoor beelden extra scherp worden weergegeven, wil jij geen enkel moment meer zonder deze smartphone doorbrengen.

Niet de nieuwste, wel net zo goed

Natuurlijk, er zijn verschillen tussen een model uit 2016 en 2017. Maar over de belangrijkste kernmerken hoef je je geen zorgen te maken. Bijvoorbeeld over de batterijduur, daar hebben de makers namelijk goed over nagedacht. Met zijn grote batterijcapaciteit hoef je de S7 namelijk niet vaak op te laden. En mocht het toch een keer nodig zijn terwijl het op dat moment eigenlijk niet zo goed uit komt, dan kun je ervoor kiezen om de bijgeleverde snel-lader te gebruiken. Daarmee is je telefoon binnen tien minuten weer volledig opgeladen!

Omdat je geen enkel moment meer zonder je smartphone door wil brengen, is het ook wel handig dat ‘ie stof- en spatwaterdicht is. Mocht je ‘m per ongeluk een keer in de wc laten vallen, dan hoef je niet meteen je telefoon tussen de ongekookte rijst in een bakje neer te leggen. De Samsung Galaxy S7 kan namelijk een halfuur aan water over zich heen overleven.

Ben je fan van fotograferen en was je van plan om te sparen voor een dure spiegelreflexcamera? Zie dan maar van dat plan af want door de 12-megapixel Dual Pixel-camera maakt de Samsung Galaxy S7 zelfs met weinig licht nog haarscherpe foto’s.

Ben je nu nog niet overtuigd na het noemen van alle interessante mogelijkheden van deze ‘niet de allernieuwste’ smartphone van Samsung? Kijk dan eens op de website van KPN. Tot en met 31 december 2017 krijg je namelijk 50 euro retour als je een Samsung S7 koopt bij KPN!