Elke vrouw is tegenwoordig vergroeid met haar smartphone. Dit maakt ook dat iedereen altijd een fotocamera bij de hand heeft. Vrouwen maken per dag honderden selfies en uiteraard worden er tijdens etentjes met vriendinnen ook de nodige foto’s geplaatst en gepost. Ongetwijfeld ziet jouw Instagram feed er hartstikke vrolijk uit. Probleem is alleen dat al die leuke foto’s nooit verder komen dan social media. Daar is nu een oplossing voor! De te gekke app: Timelapp.

Timelapp

Timelapp App iPhone

Je smartphone staat dus vol met leuke foto’s van feestjes en festivals. Maar doe je daar buiten social media ooit iets mee? Nee, precies! Tegenwoordig zijn er nog maar weinig mensen die de tijd en moeite nemen om foto’s echt te laten afdrukken. Deze app zorgt ervoor dat jij eindelijk eens al die leuke herinneringen kan bewaren. Je klikt elke maand tien leuke foto’s aan, bewerkt ze naar wens en bestelt ze. Je krijgt ze dan aan het begin van de volgende maand in leuke polaroid afmeting thuis gestuurd. Ideaal dus om zo je kamer of deur te versieren.

Herinneringen

Zo verzamel je in korte tijd al je leuke herinneringen en kun je ze nog eens rustig herbeleven zonder te telefoon te gebruiken. Het is trouwens ook te gek om af en toe zo’n schattige polaroid foto als cadeau te geven aan vriendinnen.

timelapps5

Elke maand weer als het envelopje op de mat valt, krijg je een klein cadeau. En ook al heb je de foto’s zelf uitgekozen, het is toch altijd weer fijn om ze terug te zien. Uiteraard is deze app voor luie mensen zoals ik ideaal, met een paar handelingen heb je zo vanuit je bank je kamer weer gepimpt met wat leuke foto’s. In plaats van een Instagram feed vol herinneringen, haal je ze nu eindelijk echt in huis.

Let op! Speciaal voor womentoday heeft Timelapp een leuke korting geregeld. Door de app te downloaden, een account aan te maken en de code ‘womentoday’ in te vullen krijg jij de eerste drie maanden 25% korting en betaal je geen € 6,- maar € 4,50 voor 10 super toffe foto’s.

Je kunt Timelapp na iedere maand opzeggen en zit dus nergens aan vast. Genoeg reden om Timelapp eens te proberen.

Timelapp fotos