Iedere dag doe je moeite om er weer prachtig uit te zien en kleed je jezelf aan met de laatste mode of die hot vintage items gekocht via je favoriete webshop. Dan wil je natuurlijk ook op je allerbest op de foto. Dit zijn de beste camera telefoons van 2018 en met deze smartphones staat je tofste vintage kleding er ook echt goed op.

Je hebt helemaal geen compact camera meer nodig om jezelf op je best te vereeuwigen. Smartphones maken steeds betere foto’s en de nieuwste toestellen zijn expert geworden in hippe selfies. Wil je jezelf onweerstaanbaar mooi op de foto zetten dan zijn er nu een paar hippe telefoons in de markt. Ok, die toestellen kosten tussen de 600 en 800 euro en dat gaat ten koste van je kleding budget. Met een betaalbaar telefoon abonnement spreidt je die kosten. Deze smartphones geven je gegarandeerd meer likes bij nieuwe Instagram en Snapchat posts.

De beste allround camera telefoon

Als je met één camera al mooie foto’s maakt, wat kun je dan met drie? Het derde smartphone merk in de wereld, Huawei, heeft dit jaar een telefoon gepresenteerd met drie hoofdcamera’s. De telefoon zelf is niet eens zo heel groot, maar wel super snel en beschikbaar in hippe kleuren. De Huawei P20 Pro is net zo snel als een Apple telefoon en heeft een schitterende glazen behuizing. Wanneer je de smartphone koopt zal je merken dat mensen je steeds vaker vragen om een foto van ze te maken. De drievoudige camera’s van het toestel zijn zelfs gemaakt door een professionele camera fabrikant, Leica. Je kunt je bijna niet voorstellen hoeveel opties en filters je krijgt. De Huawei P20 Pro maakt indrukwekkend mooie portret foto’s en is een van de beste camera telefoons bij weinig licht. Kortom, de ideale telefoon voor foto’s van je trendy uitgaansoutfit.

huawei pro

Gloednieuw iPhone voor een ‘habbekrats’

Zeg nou zelf, het is onderhand wel tijd om die iPhone 6S te vervangen. Je kunt kiezen voor de prachtige iPhone X die stiekem wel iets te duur is. Een goed alternatief is eventjes wachten tot eind september of begin oktober, dan ligt de nieuwe iPhone in de winkels. We verwachten de nieuwste iPhone met een groot beeldscherm en dat hippe iPhone X ontwerp. De goedkoopste iPhone 2018 koop je al voor 700 euro en dan bespaar je dus al snel 300 euro. Geld dat je goed kunt gebruiken voor de Sale in je favoriete webshop. De nieuwste iPhone maakt prachtige foto’s en je krijgt genoeg filters en opties om je foto nog mooier te maken. Wist je dat de voordeligste iPhone waarschijnlijk in allerlei hippe kleuren beschikbaar wordt?

Stijl en beauty

De mooiste smartphones van 2018 behoren ook tot de beste camera telefoons van dit moment. De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zijn krachtige vlaggenschepen boordevol met de laatste technieken en handigheidjes. Het tweetal laat je nooit in de steek en houdt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, berichten en andere notificaties. De camera’s van dit tweetal behoort tot de absolute top. De front camera’s van de S9’s schieten de beste selfie foto’s ever. Al zal je merken dat werkelijk alles op de foto haarscherp in beeld komt en dat is niet altijd even prettig na een lange nacht stappen. Deze toestellen zijn inmiddels een stuk aantrekkelijker geprijsd en een uitstekende keuze als je op het punt staat om een nieuwe smartphone te kopen. Met de Samsung Galaxy S9 maak je eenvoudig die mooie Bokeh portret foto’s. Dankzij het dubbele diafragma van de camera schiet je haarscherpe en hippe foto’s zowel met veel licht als met weinig licht. Het is daarom een van de beste telefoons om bij je te hebben op gezellige stapavonden met de meiden.