Sommige herinneringen zijn zo mooi of bijzonder dat je ze het liefst elke dag wel wil ophalen. Helaas blijven tegenwoordig de meeste foto’s op de telefoon of computer staan, waardoor je ze al snel weer vergeet. Gelukkig kan je die foto’s op verschillende manieren verwerken in je interieur. Zo krijgt je huis een nog persoonlijker gevoel en heb je die herinneringen gelijk zichtbaar!

Je hebt natuurlijk genoeg foto’s op je telefoon opgeslagen staan van bijzondere gebeurtenissen. Zoals je eerste reis naar het buitenland, je trouwdag, je dierbaren en misschien ook wel een aantal inspirerende quotes die je ooit nog eens in een lijst wilde doen. En nu is het eindelijk tijd om er iets mee te gaan doen. Echter is er een groot aanbod van dingen die mogelijk zijn. Bij deze aanbieder is het bijvoorbeeld mogelijk om een foto op poster of canvas te laten maken, maar ook voor fotocadeaus of fotoboeken kun je er terecht.

fotolijst

Inspiratie

Kun je door al die mogelijkheden geen keuze maken? Dan hebben wij nog wel wat inspiratie voor je. Als je bijvoorbeeld een kale muur in de woonkamer hebt, zou het een heel gaaf effect kunnen geven als je die muur voorziet van fotobehang. Het mooiste is natuurlijk als daar een door jezelf gemaakte foto komt te hangen, maar mocht je nou niet de juiste foto hebben, dan kun je natuurlijk altijd een foto kiezen die jij mooi vindt.

Vindt je een hele muur te druk en heb je het liever wat strakker? Dan zou je kunnen kiezen voor een fotowand. Dit hoeft niet te betekenen dat je gelijk de hele muur volhangt met fotolijstjes, ook met een beperkt aantal foto’s creëer je namelijk al een heel ander effect. Online kun je genoeg inspiratie vinden voor zo’n wand! Wij hebben laatst een artikel geschreven over dat we met ons interieur teruggaan naar de seventies. Hierdoor zie je ook weer veel geometrische vormen terugkomen in huis. En juist posters waarop geometrische vormen staan zijn een leuke aanvulling in bijvoorbeeld de slaapkamer!

inspiratie

Mocht je je foto’s nou wat meer privé willen houden, dan zou je er eventueel ook voor kunnen kiezen om voor een fotoboek te gaan. Deze kan je namelijk een bepaald thema geven en dan indelen zoals jij het wil. En zodra ie klaar is, kan je ‘m in de boekenkast naast de andere fotoboeken zetten. Zo kan jij op elk moment je herinneringen weer ophalen. En daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke leuk als jij elk jaar een fotoboek van de vakantie kan samenstellen!