Het is officieel sweater weather, dus haal die fijne truien maar weer uit de kast! Maar wat zijn nou de trends voor dit najaar? Welke trui is een absolute must-have voor zowel de herfst als de winter? In dit artikel hebben we zes verschillende opties voor je op een rijtje gezet.

must have truien van dit najaar

KABELTRUIEN

De kabeltrui is eigenlijk nooit echt weg geweest. Het is een perfecte basic die je overal mee kunt combineren. De tip voor dit najaar is om je trui een maatje (of een aantal maten) groter te kopen. De mouwen mogen lekker lang zijn en het model oversized. Dit geeft je outfit een nonchalante uitstraling.

SOFT KNIT

In ons artikel over de winterjassen trends van 2017/2018 kon je al lezen dat aaibare jassen helemaal in zijn. Ook bij de truien zie je dit weer terug! Fluffy stofjes, een stukje mouw van nep bont of gewoon een gebreide trui van zacht materiaal. Je kunt er heerlijk in wegkruipen!

STREEPJES TRUIEN

Dit najaar zijn de streepjes weer heel populair. Denk hierbij aan een simpel zwart-wit streepje, maar ook aan kleuren zoals rood en roze. Waar het bij broeken vooral om een dunne pinstripe gaat, hebben truien ook brede banen. Deze print valt toch bij iedereen in de smaak? Tip: horizontale en verticale patronen gaan prima samen in één outfit!

Head 2 toe #monkistyle from @ya_v_dozhde ? Tap the ? in bio 2 shop!

A post shared by Monki (@monki) on

GRAFISCHE PRINT

Het sluit mooi aan bij de vorige must-have: de trui met grafische print. Koop voor deze winter een sweater met verschillende gekleurde vlakken. Bijvoorbeeld eentje met wit, rood en blauw. Kies voor een hoody voor een stoere (en comfortabele) look!

LACE UP

In het voorjaar zag je jurkjes en tops met veters. Deze trend gaat nu gewoon weer verder! In plaats van een rijgsluiting bij de hals, worden nu de mouwen van een trui bij elkaar gehouden door een lint of touwtje. Een hele leuke twist aan een simpele sweater.

Seven days… ?? 1157422

A post shared by ASOS (@asos) on

OFF SHOULDER

En als laatste hebben we het over de off shoulder truien. Niet geschikt voor koukleumen, maar wel heel classy. Het is ook leuk om de trui over één schouder te laten hangen. Draag er een subtiel kettinkje bij en je look is klaar! Ga jij deze trend uitproberen?

The pink fluffy jumper of dreams ???(?: 707467 £36)

A post shared by River Island (@riverisland) on