Vind jij het leuk om met make-up te experimenteren? Dan heb je ongetwijfeld al flink wat make-up looks uitgeprobeerd. De trends op het gebied van make-up veranderen natuurlijk ook regelmatig, dus het kan leuk zijn om deze trends weer uit te proberen. Benieuwd naar de make-up trends van aankomende herfst en winter? Lees dan snel verder, want wij sommen ze voor je op in dit artikel.

Kleuren oogschaduw

Dit najaar mag het allemaal weer lekker opvallend. Een make-up trend voor aankomende herfst en winter is dan ook het volgende: kleuren oogschaduw. Waar veel dames vaak kiezen voor een neutraal kleurtje op de ogen, mag het najaar allemaal even net wat extremer. Kleuren oogschaduw is namelijk helemaal hip. Of je nu kiest voor blauw, roze, paars of groen: niets is deze aankomende herfst en winter te gek. Zeker het proberen waard dus! Let op: als je kiest voor een felle kleur oogschaduw, kan het verstandig zijn om de rest van je make-up iets rustiger te houden. Anders kan het misschien iets te extreem worden.

Multicolor oogschaduw

We blijven even bij de trend van kleuren oogschaduw, want ook de multicolor oogschaduw trend is helemaal populair dit najaar. Zoals de naam al doet vermoeden houdt dit in dat je dus meerdere kleuren oogschaduw aanbrengt. Zo kun je bijvoorbeeld roze mengen met rood, geel met oranje, blauw met paars en ga zo maar door. Probeer eens wat leuke kleurencombinaties uit, want dit najaar zal je het ongetwijfeld veel gaan zien.

Glitter

Voor een speciale gelegenheid of gewoon voor als je de deur uitgaat: glitter is altijd een leuke toevoeging aan jouw make-up. En goed nieuws, want glitter is aankomende herfst en winter weer helemaal een trend. Vooral op de ogen gaan we het vooral zien, denk hierbij aan glitter oogschaduw of bijvoorbeeld glitter eyeliner. Glitter geeft net dat beetje extra aan jouw make-up look, dus het kan zeker een aanrader zijn om dit te proberen dit najaar!

Smokey-eye

Deze trend op het gebied van make up zien we wel vaker in het najaar terugkomen en ook in het najaar van 2021 is het weer een blijvertje: de zwarte smokey-eye. Het is wel en gewaagde make-up look, omdat het vrij opvallend is. Je ziet de smokey-eye dit najaar namelijk zowel op je ooglid als onder je oog. Durf jij deze sprekende make-up look aan of probeer je liever een andere make-up trend van dit najaar uit?

Nude lippenstift

Wat dit najaar ook helemaal in is, is nude lippenstift. Make-up voor op je lippen hoeft dit najaar dus helemaal niet zo extreem, want nude kleuren zijn helemaal in de mode. Vooral als je bijvoorbeeld je ogen een fel kleurtje geeft, kan het een goed idee zijn om de lippen wat meer neutraal te houden. Geen extreme kleuren op de lippen dus, maar lekker neutraal!

Dunne wenkbrauwen

Wil je eens at nieuws uitproberen met je wenkbrauwen? De trend die dit najaar veel voorbij gaat komen, zijn de dunne wenkbrauwen. Het kan dus zeker een goed idee zijn om dit eens uit te proberen. Het is dus niet meer nodig om je van nature dunne wenkbrauwen dikker te maken met een wenkbrauwpotloodje, want dunne wenkbrauwen zijn zelf nu helemaal populair. Laat dat wenkbrauwpotloodje dit najaar dus maar zitten, want het is dit jaar zonder helemaal trendy. Niet alleen is dit helemaal on trend, maar ook scheelt het jou een hoop tijd!

Fluffy wenkbrauwen

Naast de dunne wenkbrauwen, zijn ook de fluffy wenkbrauwen weer on trend dit najaar. Ook in het najaar van 2020 was deze make-up trend al opkomend. Als je volle wenkbrauwen hebt, is dit dus een groot voordeel. Het mag allemaal wat rommeliger dan normaal gesproken. Dit creëert een natuurlijke look en staat vaak enorm leuk. Om de mooiste fluffy wenkbrauwen te kunnen creëren, zou je gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld wenkbrauwzeep of een wenkbrauwpotlood. Deze wenkbrauwen trend van 2021 is heel simpel en binnen no time gefixt. Durf jij deze make-up look uit te proberen?

Heb jij nog maar weinig inspiratie voor je make-up voor aankomende herfst en winter? Dan kunnen deze bovenstaande make-up trends van 2021 bij jou vast goed van pas komen. Het kan dan ook zeker de moeite waard zijn om een of meerdere van deze make-up trends uit te proberen, zeker als jij het leuk vindt om te experimenteren met make-up. Wie weet wordt een van deze make-up trends wel een nieuwe favoriet voor jou, en dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen.