Afgelopen nacht werden de MTV American Music Awards uitgereikt. En hoewel de EMA’s dit jaar in Rotterdam waren gebeurde daar weinig spannends. De AMA’s is voor de meeste sterren net iets dichter bij huis en daarom was de avond ook gevuld met iets meer grote sterren. Uiteraard gebeurde er weer genoeg op en naast het podium. Daarom een overzichtje:

Chrissy Teigen had een hele sexy jurk:

Model Gigi Hadid was een van de hosts, dit deed ze best aardig totdat ze besloot Melania Trump na te doen. Hoewel de imitatie nog best aardig is, was het misschien niet zo’n goed idee om zich op deze manier politiek uit te laten.

Het vriendje van Gigi, Zayn Malik wint zijn eerste award en besluit daarmee One Direction nog een keer te dissen. Als hij de award in ontvangt neemt zegt hij namelijk: ‘Wow, so this one just has my name on it right.’ (Betere kwaliteit filmpje was er helaas nog niet te vinden op Youtube)

De mooiste speech van de avond kwam van Selena Gomez. De is de laatste maanden een beetje uit het publieke oog verdwenen en dat bleek een bewuste keuze. Ze kampte namelijk met een angststoornis en depressie. Haar speech was een bedankje maar vooral ook een aanmoediging voor alle mensen die het even lastig hebben in het leven.

Zo! Nu ben je weer helemaal op de hoogte. Tot volgend jaar!