Niets is fijner dan na een lange dag werken op de bank te ploffen met een goed boek. Tenminste dat vinden wij. Mocht jij dit nou ook vinden maar geen inspiratie hebben, dan heb je geluk. Speciaal voor jou hebben wij namelijk een lijstje samengesteld vol heerlijke feelgood romans die je meteen aan je leeslijst toe wil voegen!

boek lezen

Deze week hebben we geen boekenreeks zoals de weken hiervoor, maar gewoon een heerlijke feelgood roman waar je geregeld om zal moeten lachen. Het boek komt van eigen bodem, het is namelijk geschreven door Iris Houx. Houx is ook columnist voor onder andere Chicklit.nl.

Scoop! – Een onweerstaanbare grappige roman over liefde en zelfvertrouwen

Esmée Evers groeit op in het kleine dorpje Avier en verhuist naar Amsterdam voor haar nieuwe baan als redactiechef bij een showbizzmagazine. Tenminste, dat is wat ze vertelt aan haar (studie)vriendinnen. Eigenlijk is ze redactie-assistente maar dat kan ze aan haar succesvolle vriendinnen natuurlijk niet vertellen. Haar leugentje is moeilijk vol te houden als blijkt dat één van haar vriendinnen bij hetzelfde magazine komt te werken en zelfs de bazin van Esmée wordt. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld, maar dan krijgt Esmée haar kans. Een bekende tv-ster moet namelijk onderduiken waardoor zij een plan verzint dat alles op zijn kop zet. Denk daarbij aan de media, haar relatie, vriendschappen en zelfs haar carrière. Als dat maar goed komt…